Γιατί μένει στη Βαρκελώνη ο Γιασικεβίτσιους!
i

©InTime

Γιατί μένει στη Βαρκελώνη ο Γιασικεβίτσιους!

Γιάννης Πάλλας 19:19 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 24.08.2023

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, αλλά θα παραμείνει στην Βαρκελώνη

Παρότι έχει αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραμείνει στην Ισπανία! Ο Λιθουανός τεχνικός έπειτα από μια πολύ έντονη χρονιά που περιελάμβανε απογοητεύσεις στην EuroLeague, αλλά και σαμπάνια με το πρωτάθλημα στην Liga Endesa αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, δεν λέει να αφήσει την πρωτεύουσα της Καταλονίας, καθώς εκεί θα μείνει και τη νέα χρονιά.

Ο λόγος που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal... ψηφίζει Βαρκελώνη είναι επειδή τα δυο παιδιά του θα συνεχίσουν να πηγαίνουν εκεί σχολείο. Αποφάσισε λοιπόν με τη σύζυγο του να μην αφήσουν την Ισπανία για να μετακινηθούν, είτε στη Λιθουανία ξανά, είτε στην Ελλάδα, αλλά να παραμείνουν στην Ισπανία.

Σε ότι αφορά το μέλλον του και την επόμενη ομάδα που θα καθοδηγήσει ο Λιθουανός τεχνικός, ακόμη δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να εξετάζει. Θα παραμείνει εκτός στην έναρξη των πρωταθλημάτων και θα περιμένει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να επιστρέψει στους πάγκους.

Άλλωστες, αυτή τη στιγμή ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την οικογένεια του απολαμβάνει ακόμη τις διακοπές του που στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν χρώμα Ελλάδας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία, όπου θα μπορέσει να κάνει ένα διάλειμμα από τις έντονες σεζόν που βίωσε στην Μπαρτσελόνα με την οποία είχε αρκετές καλές, αλλά και στενόχωρες στιγμές.