Συμφώνησε με Μπρεογκάν ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης

i

© Intime

Συμφώνησε με Μπρεογκάν ο Δημήτρης Αγραβάνης

Sportal newsroom 20:00 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 02.09.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρεογκάν, με τον 29χρονο φόργουορντ να ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της καριέρας του στην Ισπανία και την ACB.

Στην Ισπανία και την Μπρεογκάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Αγραβάνης!

Ο διεθνής φόργουορντ, που πέρσι τελείωσε τη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συμφώνησε με την ισπανική ομάδα και θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην ACB ενώ θα αγωνιστεί και στο Basketball Champions League.

Αυτή θα είναι η δεύτερη απόπειρα του Αγραβάνη εκτός συνόρων, μετά την μικρή του θητεία στη Νάπολι στις αρχές της προηγούμενης σεζόν.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, έχοντας 10,88 πόντους κατά μέσο όρο σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, ενώ σούταρε με 50% (22/44) στα δίποντα, 26,9% (7/26) στα τρίποντα και 68,77% (22/32) στις βολές. Επίσης μάζεψε 41 ριμπάουντ, είχε 7 κλεψίματα και 3 κοψίματα.

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 14 ματς της Basket League, έχοντας 8,2 πόντους κατά μέσο όρο. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Euroleague, ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε σε 4 ματς, έχοντας συνολικά μόλις 3 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Τα... χρωστούμενα του Αγραβάνη στον Αντετοκούνμπο και το καλωσόρισμα του Γιάννη στον κόουτς Γκρίφιν
NBA

20:10 - 14.06.2023

Τα... χρωστούμενα του Αγραβάνη στον Αντετοκούνμπο και το καλωσόρισμα του Γιάννη στον κόουτς Γκρίφιν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «λιώνει» στην προπόνηση σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, όμως δεν ξεχνά να ποστάρει και στα social media στιγμές της καθημερινότητάς του. Το στοίχημα που κέρδισε από τον Αγραβάνη και το καλωσόρισμα στο νέο κόουτς του Μιλγουόκι!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπρεογκάν και την Δευτέρα αναμένεται στην Ισπανία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον εκπρόσωπο του παίκτη, να ανακοινώνει την μεταγραφή. 

12:00 - 08.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη - Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και στον Βασίλη Μοιρώτσο. «Έκανα λάθη, είμαι αυθόρμητος, θα βγάλω όλο μου το πάθος στον Παναθηναϊκό».