Ο Αγραβάνης επιτέθηκε στον Ιτούδη με online ανάρτηση και μετά την «κατέβασε»

Δημήτρης Αγραβάνης

i

©Intime

Ο Αγραβάνης επιτέθηκε στον Ιτούδη με online ανάρτηση και μετά την «κατέβασε»

Sportal newsroom 23:55 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 10.08.2023

Όταν ο Δημήτρης Αγραβάνης ενημερώθηκε για την άποψη του Δημήτρη Ιτούδη που αφορούσε στην αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να εκφραστεί, αλλά λίγο αργότερα απέσυρε την... άποψή του.

Μετά την ήττα από την Ιταλία στο ματς που ολοκλήρωσε το τουρνουά Ακρόπολις ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης, αφού ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου την πορεία της ομάδας, το στοιχεία που χρειάζονται δουλειά και παρουσίασε το άμεσο πρόγραμμα της ομάδας έκανε και μία αναφορά στην αποχώρηση του Δημήτρη Αγραβάνη από την ομάδα. 

«Κάναμε την προσπάθειά μας και ήμασταν στον δρόμο που εκείνος πορεύθηκε», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε πως «έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής, αλλά λεπτομέρειες θα μου επιτρέψετε να μην πω. Έχω επικοινωνήσει με 22 αθλητές, τηλεφωνικά ή δια ζώσης. Κάποιος λέει "έρχομαι", κάποιος λέει "δεν μπορώ". Αυτό!».

Ρογκαβόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Εθνική, κάθε στιγμή μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:31 - 10.08.2023

Ρογκαβόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Εθνική, κάθε στιγμή μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου»

Στα 22 του ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναλαμβάνει δράση στην Εθνική ομάδα και νοιώθει μεγάλη «χαρά και τιμή που βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα», την ίδια ώρα που «η προετοιμασία συνεχίζεται και προσωπικά μαθαίνω κάθε μέρα νέα πράγματα».

Ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του και ο Δημήτρης Αγραβάνης, αφού προφανώς ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Ιτούδη, χωρίς βέβαια να τον αναφέρει έγραψε σε story στο instagram τη δική του εκδοχή: «Σταμάτα τα ψέματα! Πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα». Κάθε νοήμων αντιλήφθηκε σε ποιον αναφερόταν, ενώ ο διεθνής φόργουορντ πήρε την απόφαση άμεσα να... αποσύρει την συγκεκριμένη του ανάρτηση. 

Tags: