Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη του Ιτούδη με τον Τούρκο γείτονά του

Νέα τροπή στη δικαστική διαμάχη του Ιτούδη με τον Τούρκο γείτονά του

Νίκος Καλαμπάκας 18:23 - 01.08.2023

Επικοινωνία των δικηγόρων για να μη φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια!

Η λογομαχία του Δημήτρη Ιτούδη με έναν πολίτη της Τουρκίας οδήγησε τον Έλληνα τεχνικό σε δικαστική διαμάχη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική μας χώρα, ο γείτονας του Έλληνα κόουτς έχει υποβάλλει μήνυση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης φέρεται να έχει πει άσχημα λόγια στον γείτονά του, όταν ο τελευταίος του πήρε κατά λάθος τη θέση πάρκινγκ.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, ο Δημήτρης Ιτούδης είχε καταφερθεί εναντίον του, αλλά και εναντίον του τουρκικού κράτους:

«Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια», είχε αναφέρει ο άνθρωπος που υπέβαλε τη μήνυση.

Σε νέες του δηλώσεις πάντως, ο ίδιος επισήμανε ότι οι δικηγόροι του προπονητή της Φενέρ και της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, είχαν επικοινωνία με τον ίδιο και τον δικηγόρο του προκειμένου το θέμα να λήξει χωρίς δικαστική διαμάχη:

«Για το θέμα με τον Δημήτρη Ιτούδη που δεν γνώριζα ότι ήταν αυτός που προσέβαλλε τη σύζυγό μου και τη χώρα μου έχουμε υποβάλλει μήνυση στην Εισαγγελία. Μετά το συμβάν πήρα μία κλήση από τον Ιτούδη. Οι δικηγόροι του κάλεσαν τους δικηγόρους μου. Είπαν ότι δεν πρέπει να κλιμακώσουμε το περιστατικό και ότι πρέπει να αποσύρουμε την καταγγελία μας».

Πλέον απομένει να δούμε αν ο Ιτούδης θα ξεμπερδέψει δίχως τη βοήθεια των δικηγόρων του, πείθοντας τον Τούρκο πολίτη να αποσύρει τη μήνυση που του έχει κάνει.