Σε τουρκικό δελτίο ειδήσεων ο Ιτούδης - «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονα και του έθνους»

Σε τουρκικό δελτίο ειδήσεων ο Ιτούδης - «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονα και του έθνους»

Νίκος Καλαμπάκας 23:34 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 31.07.2023

Ο Έλληνας κόουτς έχει μπλεξίματα με το νόμο έπειτα από καυγά του για μια θέση πάρκιγνκ!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Δημήτρης Ιτούδης στην Τουρκία, αφού γείτονάς του τον κατηγορεί ότι του έκανε φραστική επίθεση. Ο ίδιος σύμφωνα με κανάλι της Τουρκίας, αναφέρει ότι ο Έλληνας κόουτς της Φενέρ και της εθνικής μας, είχε προσβάλλει τον γείτονά του, την οικογένειά του αλλά και την Τουρκία.

Ο κόουτς της εθνικής μας ομάδας μπορεί αυτόν τον καιρό να έχει αφοσιωθεί στην προετοιμασία των διεθνών μας, ωστόσο φαίνεται ότι τα προβλήματα τον κυνηγάνε!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες διαφώνησαν σχετικά με τη θέση πάρκινγκ και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το TV 100, οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία, επειδή ο γείτονας του έλληνα προπονητή, είχε παρκάρει στη δική του θέση.

«Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο Έλληνας προπονητής ήταν εκτός ελέγχου και έβριζε συνεχώς: «Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο»

Νωρίτερα είχε περιγράψει ότι ο προπονητής της εθνικής μας ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ και καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις εναντίον του ίδιου, της οικογένειάς του αλλά και της Τουρκίας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο Sportal για Γιαννακόπουλο: «Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια του, αλλά...»!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:51 - 31.07.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο Sportal για Γιαννακόπουλο: «Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια του, αλλά...»!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλάει για πρώτη φορά στο Sportal για την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει τι θα έλεγε αν συναντούσε τυχαία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει πάρει θέση για το συμβάν και η υπόθεση αναμένεται να φτάσει μέχρι την τουρκική εισαγγελία, καθώς ο γείτονάς του είναι αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα.