Ο Ντέβιν Μπούκερ επέστρεψε στο Μόναχο για τη Μπάγερν (vid)

Ντέβιν Μπούκερ

i

© Euroleague

Ο Ντέβιν Μπούκερ επέστρεψε στο Μόναχο για τη Μπάγερν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 24.07.2023

Μετά από δύο σεζόν στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ Ντέβιν Μπούκερ επιστρέφει στη Γερμανία και τη Μπάγερν, εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2016 ως το 2019.

Έναν ακόμη παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε κάλεσε στο Μόναχο η Μπάγερν και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του. Μετά τον Κέρσεν Έντουαρντ, οι Βαυβαροί απέκτησε και τον Ντέβιν Μπούκερ. 

Ο κόουτς Πάμπλο Λάσο, ο οποίος επιστρέφει φέτος στη δράση έπειτα από μία σεζόν μακριά από την προπονητική, έχει αναλάβει το φιλόδοξο πρότζεκτ της γερμανικής ομάδας και βρίσκεται ακόμα στην διαμόρφωση του ρόστερ. Η προσθήκη του Μπούκερ πάντως, είναι η τέταρτη φετινή. Έχει μεσολαβήσει αυτή του Σιλβέν Φρανσίσκο από το Περιστέρι, αλλά και του Λεάντρο Μπολμάρο, ο οποίος πέρσι επέστρεψε στην Ευρώπη από το ΝΒΑ, αλλά μετακόμισε από την Ισπανία (Τενερίφη) στη Γερμανία. 

Ο Ντέβιν Μπούκερ στα 32 του επιστρέψει στη Μπάγερν με την οποία είχε αγωνιστεί την τριετία 2016-2019 και με την οποία είχε συλλέξει (τότε) τις πρώτες του εμπειρίες στην Euroleague. Πλέον είναι... βετεράνος της λίγκας και η ομάδα του Μονάχου προσθέτει ταλέντο και γνώση στην ομάδα της. Πέρσι, με την Φενέρμπαχτσε είχε 9,3 πόντους και 4,2 ριμπάουντ σε μία σεζόν που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. 

Μπουνιές, κλοτσιές και σχοινάκι: Ο Κόλσον της Μακάμπι προετοιμάζεται για... μάχη στην Euroleague (vid)
EUROLEAGUE

08:52 - 24.07.2023

Μπουνιές, κλοτσιές και σχοινάκι: Ο Κόλσον της Μακάμπι προετοιμάζεται για... μάχη στην Euroleague (vid)

Ο Μπόνζι Κόλσον αφού πρώτα έκανε μία σπουδαία σεζόν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τώρα ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά με πολύ δυναμικό τρόπο. Μπήκε στο ρινγκ και ξεκίνησε προπόνηση στο μποξ, με ό,τι αυτή περιλαμβάνει.

Από εδώ και πέρα η Μπάγερν σκοπεύει να προσθέσει κι άλλη εμπειρία στο τελικό ρόστερ της, με τις επόμενες κινήσεις της -ειδικά για τη front line- να εστιάζουν στις περιπτώσεις ανανέωσης των συμβολαίων των Οθέλο Χάντερ και Ογκουστίν Ρούμπιτ