Μπουνιές, κλοτσιές και σχοινάκι: Ο Κόλσον της Μακάμπι προετοιμάζεται για... μάχη στην Euroleague (vid)

Μπουνιές, κλοτσιές και σχοινάκι: Ο Κόλσον της Μακάμπι προετοιμάζεται για... μάχη στην Euroleague (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:52 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 24.07.2023

Ο Μπόνζι Κόλσον αφού πρώτα έκανε μία σπουδαία σεζόν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τώρα ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά με πολύ δυναμικό τρόπο. Μπήκε στο ρινγκ και ξεκίνησε προπόνηση στο μποξ, με ό,τι αυτή περιλαμβάνει.

Μάλλον είδε τον Άντονι Ντέιβις των Λος Άντζελες Λέικερς να προπονείται στην πυγμαχία κι έτσι ο Μπόνζι Κόλσον σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να αναβαθμίσει τη δυναμική του στο παιχνίδι προπονούμενος κι αυτός φορώντας γάντια, δίνοντας μπουνιές σε σάκους και σε αντιπάλους, κάνοντας σχοινάκι και γενικά ό,τι περιλαμβάνει μία προπόνηση ενός μποξέρ. 

Ο φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν -σε προσωπικό επίπεδο, τουλάχιστον- στην πρώτη του στο Ισραήλ. Μία χρονιά που μεταφράστηκε στη στατιστική με 10,7 πόντους και 5,6 ριμπάουντ στην Euroleague και αυτά τα νούμερα του έδωσαν νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Από εδώ και πέρα οι απαιτήσεις όλων στην ομάδα του Λαού προς το πρόσωπό του είναι μεγαλύτερες και στα 27 του χρόνια ο ίδιος νοιώθει έτοιμος να περάσει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο. Μαζί με τον Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος επίσης έκανε εξαιρετική σεζόν και υπέγραψε νέα τριετή συμφωνία και τον Λορέντζο Μπράουν, συνθέτουν μία τριάδα πολύ παραγωγική και ο κόουτς Όντετ Κάτας περιμένει πολλά από αυτούς. 

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τον Μίροτιτς και υποσχέθηκε νέα μεταγραφή
EUROLEAGUE

15:23 - 23.07.2023

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τον Μίροτιτς και υποσχέθηκε νέα μεταγραφή

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ως επικεφαλής της διοίκησης της Παρτίζαν, έκανε τα πάντα για να αποκτηθεί ο Νίκολα Μίροτιτς. Τώρα που η μεταγραφή... χάλασε κοιτάει την επόμενη κίνηση και όπως δήλωσε «συνεχίζουμε δυναμικά με το μεγαλύτερο μπάτζετ που είχαμε ποτέ».

Βέβαια, η Μακάμπι δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της. Προς το παρόν, έχουν αποχωρήσει οι Οστιν Χόλινς, Άλεξ Πόιθρες (Αρμάνι Μιλάνο) και Τζαρέλ Μάρτιν, Νταρούν Χίλαρντ και Τζέιλεν Άνταμς, ενώ έχουν αποκτηθεί ο Ταμίρ Μπλατ, ο Τζέιμς Ουέμπ, ενώ έχει συμφωνήσει και με τον πρώην NBAer γκαρντ/φόργουορντ, Αντόνιους Κλίβελαντ