Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τον Μίροτιτς και υποσχέθηκε νέα μεταγραφή

Οστόγια Μιχαΐλοβιτς

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για τον Μίροτιτς και υποσχέθηκε νέα μεταγραφή

Γιώργος Γαβριλάκης 15:23 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 23.07.2023

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ως επικεφαλής της διοίκησης της Παρτίζαν, έκανε τα πάντα για να αποκτηθεί ο Νίκολα Μίροτιτς. Τώρα που η μεταγραφή... χάλασε κοιτάει την επόμενη κίνηση και όπως δήλωσε «συνεχίζουμε δυναμικά με το μεγαλύτερο μπάτζετ που είχαμε ποτέ».

Επειδή κάθε ώρα και στιγμή εμφανίζονται φήμες, ειδήσεις και παρασκήνια που αφορούν τον Νίκολα Μίροτιτς και επικεντρώνονται στην ακύρωση της μεταγραφής του στην Παρτίζαν, ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, κλήθηκε να δώσει τη δική του εικόνα. Μίλησε το σέρβικο «MaxBet Radio» και επικεντρώθηκε στην ιστορία του 32χρονου Μαυροβούνιου φόργουορντ. 

«Πριν από ενάμιση μήνα με κάλεσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μου είπε πως ο Μίροτιτς ήταν μια από τις βασικές του επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας. Χρειαστήκαμε δυο μέρες ως διοίκηση για να βρούμε την οικονομική βοήθεια που χρειαζόταν για να πάρουμε στην Παρτιζάν», ξεκίνησε λέγοντας. «Αν πιστεύει κανείς πως ήταν εύκολο, κάνει σοβαρό λάθος», ξεκαθάρισε και ακολούθως ενημέρωσε πως «όταν είμασταν έτοιμοι είπαμε στον Ομπράντοβιτς να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μαζί του». 

Ακολούθως ο Μιχαΐλοβιτς εξήγησε πως «όταν τελείωσε το θέμα με την Μπαρτσελόνα και ο Μίροτιτς αποδεσμεύτηκε τότε μας είπε ο ίδιος ότι υπήρχε πίεση προς το πρόσωπό του και απειλές. Αντιδράσαμε άμεσα, ασχοληθήκαμε με το θέμα, αλλά γρήγορα καταλάβαμε πως κάποιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί και δεν θα υπέγραφε αυτό που του είχαμε προτείνει». 

Η όλη κατάσταση έχει αναστατώσει την ομάδα, αλλά αυτό που ξεκαθάρισε ο πρόεδρός της ήταν πως η ζωή δεν τελειώνει εδώ και πως «δεν είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να παίξει στην Παρτίζαν, ούτε η ομάδα μας είναι η μοναδική στην οποία μπορεί να αγωνιστεί ο Μίροτιτς. Κανείς δεν είναι πάνω από την Παρτίζαν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και εμείς συνεχίζουμε...».

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»
EUROLEAGUE

12:26 - 23.07.2023

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

Το Sportando επιμένει και επαναφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκολα Μίροτιτς, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η ίδια με αυτή που του είχαν καταθέσει πριν προκύψει η συμφωνία με την Παρτίζαν, που τελικά ακυρώθηκε. Οι «πράσινοι» λοιπόν, αναφέρεται ότι δίνουν στον 32χρονο φόργουορντ 8 εκατομμύρια για δύο χρόνια!

Τέλος, ήθελε να καθησυχάσει όσους φίλους της ομάδας απογοητεύτηκαν και είπε πως «τη χρονιά που μας πέρασε εξασφαλίσαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία μας, κατακτήσαμε την Αδριατική Λίγκα ύστερα από 10 χρόνια και αυτό που έχω να σας πως είναι πως τη νέα σεζόν ο προϋπολογισμός μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Άρα και οι στόχοι μας θα είναι υψηλότεροι. Θα φτιάξουμε μια ομάδα με στόχο να διεκδικήσουμε την κορυφή. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται. Είμαι περήφανος γιατί κρατήσαμε τον Κέβιν Πάντερ, τον Ζακ ΛεΝτέι, αλλά και τον Νάναλι».