H ατάκα του Γιαννακόπουλου για το ταξίδι του και τον... Μίροτιτς: «Μας παρακολουθούσαν την πτήση»

H ατάκα του Γιαννακόπουλου για το ταξίδι του και τον... Μίροτιτς: «Μας παρακολουθούσαν την πτήση»

23:11 - 22.07.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε τέλος στη φημολογία σχετικά με το ταξίδι που έκανε με το ιδιωτικό του τζετ.

Ένας... παροξυσμός επικράτησε νωρίτερα στο Twitter με αφορμή ένα ταξίδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο εξωτερικό. Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να παρακολουθούν μια πτήση η οποία είχε ως τελικό προορισμό το Βελιγράδι, θεωρώντας πως σε αυτή βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Και ανέφεραν πως πηγαίνει εκεί προκειμένου να κλείσει τον Νίκολα Μίροτιτς, για τον οποίο υπάρχουν έντονες φήμες στο εξωτερικό πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό μετά το ναυάγιο με την Παρτιζάν.

Όπως αποδείχτηκε, πάντως, η φήμη που ξεκίνησε από ένα απλό τουίτ και πήρε τεράστιες διαστάσεις, αποδείχτηκε αναληθής. Και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αφού έμεινε... έκπληκτος με όλα όσα είδε όταν προσγειώθηκε στον προορισμό του, έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ξεκαθαρίζοντας πως έχει πάει στο εξωτερικό για συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, Weeknd.

«Μόλις άνοιξα το ipad και έχω βρει 10.000 μηνύματα. Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν ότι πάμε λέει στη Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς. Και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weeknd», ανέφερε χαρακτηριστικά στο story του ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», βάζοντας τέλος στη φημολογία πως ταξίδεψε προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς.

All-in για Μίροτιτς
EUROLEAGUE

17:33 - 22.07.2023

All-in για Μίροτιτς

Το σίριαλ για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς καλά κρατεί, με τον Μαυροβούνιο να ρίχνει νέο... λάδι στη φωτιά, την ώρα που μια ομάδα δείχνει να έχε τη μεγαλύτερη ανάγκη για παίκτη στη θέση του.

Τι αναφέρουν σε Ισπανία και Ιταλία

Ο Γιαννακόπουλος δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα του Μαυροβούνιου σούπερ σταρ, θυμίζουμε πάντως πως σε αυτό έχουν γίνει αναφορές τις τελευταίες ώρες σε Ισπανία και Ιταλία.

Νίκολα Μίροτιτς

Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι ο Ισπανός δημοσιογράφος του «Gigantes», Gerard Sole, μέσω Twitter ανέφερε το όνομα του Μίροτιτς και του Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα έγραψε. «Ακόμα μία ανατροπή στο θέμα του Μίροτιτς. Ούτε Παρτιζάν, ούτε Ερυθρός Αστέρας. Ο Γιαννακόπουλος ήδη τον καλεί».

Οι φήμες φούντωσαν από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, καθώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν αυτός που πρώτος είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Κάιλ Γκάι και λίγες μέρες αργότερα ο Αμερικανός ανακοινώθηκε από τους πράσινους.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος του Sportando, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι αναρωτήθηκε με το... εξής tweet: «Νίκολα Μίροτιτς - Παναθηναϊκός;». Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ιταλός ρεπόρτερ ξανά χτύπησε γράφοντας για τέσσερα εκατομμύρια ετησίως.