Χαμός με Μίροτιτς: Ειρωνικό σχόλιο του Βουγιόσεβιτς και απάντηση από τον Ραζνάτοβιτς

Χαμός με Μίροτιτς: Ειρωνικό σχόλιο του Βουγιόσεβιτς και απάντηση από τον Ραζνάτοβιτς

Χρήστος Τσάλτας 20:41 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 22.07.2023

Ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς «άστραψε και βρόντηξε» κατά του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αποφάσισε να μην ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Παρτίζαν, παίρνοντας απάντηση από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς παραμένει στην επικαιρότητα ως το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ενώ αρχικά ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο Βελιγράδι, για χάρη της Παρτίζαν, δεν θα κάνει το ταξίδι προς τη σερβική πρωτεύουσα, ακυρώνοντας την μεταγραφή.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Ντούσαν Βουγιόσεβιτς να μην... χαρίζεται στον Μίροτιτς και να χρησιμοποιεί επικριτική γλώσσα.

Νίκολα Μίροτιτς

O «Ντούλε» μιλώντας για το θέμα Μίροτιτς, αλλά και την αντίδραση του Μαυροβούνιου φόργουορντ, ο οποίος κατήγγειλε απειλές, ανέφερε: «Τι είπε εκείνος που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα αυτά είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου τότε.

Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός, πιστός άνθρωπος. Βοήθησε με πολλούς τρόπους. Άπλωσε το χέρι του στους ανθρώπους της Παρτιζάν, μάλλον μη γνωρίζοντας τι κατάσταση είναι εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν».

Τα όσα είπε ο Βουγιόσεβιτς δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Σέρβος ατζέντης στην απάντησή του ανέφερε: «Έχοντας άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΟΚΚ Βελιγραδίου, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω πως κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει και συγκεκριμένα απειλήσει τον Νίκολα Μίροτιτς».