Ο Μαόντο Λο ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο (vids)

Μάοντο Λο, Νικ Καλάθης

i

© Intime

Ο Μαόντο Λο ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:57 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 22.07.2023

Για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας... βγαίνει ο 30χρονος γκαρντ Μάοντο Λο, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ήταν ένας από τους τελευταίους ελεύθερους γκαρντ στο επίπεδο της Euroleague. Ήταν! Διότι, πλέον o Mάοντο Λο είναι δεσμευμένος. Ο 30χρονος Γερμανός γκαρντ με καταγωγή από τη Σενεγάλη μεταναστεύει για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα και μάλιστα υπέγραψε ήδη το νέο του διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο

Ξεκίνησε, την καριέρα του από τη Μπάμπεργκ, το 2016, ακολούθως αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου και από το 2020 μέχρι πριν από λίγο καιρό ανήκε στην Άλμπα. Με την ομάδα του Βερολίνου εξελίχθηκε και μάλιστα τη σεζόν που μας πέρασε είχε 11,6 πόντους και 2,9 ασίστ σε σχεδόν 22 λεπτά συμμετοχής. 
 

Τώρα, κι ενώ προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου θα λάβει μέρος με τη Γερμανία, ανακοινώθηκε από την ομάδα του ιταλικού βορρά, που ενισχύει την περιφερειακή της γραμμή μετά την αποχώρηση του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος επέλεξε τον Ερυθρό Αστέρα για νέο σταθμό της καριέρας του. 

Κι ενώ ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα κράτησε στην ομάδα τον Κέβιν Πάνγκος (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ανανέωση του συμβολαίου του), ενώ το ίδιο είχε αποφασίσει νωρίς το καλοκαίρι και με τον Σέιβον Σιλντς, εντάσσει στο σύνολο τον Λο για να έχει έξτρα επιλογές στην οργάνωση, αλλά και στην εκτέλεση από την περιφέρεια. 

Ρόστερ που τρομάζει: Η Μονακό έκανε δήλωση... τίτλου στην φετινή Euroleague
EUROLEAGUE

08:05 - 22.07.2023

Ρόστερ που τρομάζει: Η Μονακό έκανε δήλωση... τίτλου στην φετινή Euroleague

Η Μονακό πυροδώτησε τη βόμβα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ, δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις της για τη φετινή σεζόν, δημιουργώντας μια από τις καλύτερες περιφέρειες στην ιστορία της Euroleague.

Στο μεταξύ η ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι δεν έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες της. Άλλωστε, πέραν το Λο αναζητάτε ένας ακόμα γκαρντ με το όνομα του Νικ Καλάθη να παραμένει στο επίκεντρο. Ειδικά, τώρα που σιγά σιγά η βασική επιλογή του ελληνοαμερικανού είναι να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης, δεν έχουν ξεχάσει στο Μιλάνο και τον Νίκολα Μίροτιτς, η μεταγραφική κατάσταση του οποίου παραμένει άστατη και παρά το γεγονός ότι φάνηκε να βρίσκεται μισό... βήμα πριν την Παρτίζαν, είναι ακόμα διαθέσιμος.