«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Intime

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:26 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 23.07.2023

Το Sportando επιμένει και επαναφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκολα Μίροτιτς, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η ίδια με αυτή που του είχαν καταθέσει πριν προκύψει η συμφωνία με την Παρτίζαν, που τελικά ακυρώθηκε. Οι «πράσινοι» λοιπόν, αναφέρεται ότι δίνουν στον 32χρονο φόργουορντ 8 εκατομμύρια για δύο χρόνια!

Όσοι πίστεψαν, έστω και για μία στιγμή, πως αφού ο Νίκολα Μίροτιτς έμενε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, σύντομα θα μαθαίναμε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έκανε λάθος. Θεωρητικά και αφού υπήρξε η επιβεβαιωμένη συμφωνία του με την Παρτίζαν, φαινόταν πως δεν θα αργήσουν να πέσουν οι υπογραφές και να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Ο 32χρονος φόργουορντ όμως, για τους λόγους του που δεν είναι ξεκάθαροι και έχουν να κάνουν με απειλές, διχασμούς, την οικογένειά του, την ηρεμία του, ίσως και την... εκκλησία όπως αποκάλυψε η Republika και με... ψέματα όπως υποστηρίζει ο σύλλογος του Βελιγραδίου, το σίριαλ συνεχίζεται.

Έχουν περάσει τρεις μέρες (πάμε για τέταρτη) που η Μπαρτσελόνα τον αποδέσμευσε, αλλά τα σενάρια κάνουν κύκλους και βρισκόμαστε ξανά στην αρχή τους. Η Μονακό μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, η Αρμάνι Μιλάνο επανεμφανίζεται και ο Παναθηναϊκός επίσης! 

Μάλιστα, οι «πράσινοι» σύμφωνα με το ιταλικό «Sportando» δεν παρακολουθούν απλώς την υπόθεση του Μαυροβούνιου σούπερ σταρ, αλλά έχουν επιστρέψει με νέα πρόταση. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως «πριν από δύο εβδομάδες είχαν κάνει πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο, ωστόσο τότε υπήρξε η ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα». Μία πρόταση που ισχύει ακόμα σύμφωνα με το Sportando, που θεωρεί τον Παναθηναϊκό το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη. 

Η Γκραν Κανάρια προσπαθεί να πείσει τον Μπαλτσερόφσκι να μην πάει στον Παναθηναϊκό (vids)
EUROLEAGUE

10:03 - 23.07.2023

Η Γκραν Κανάρια προσπαθεί να πείσει τον Μπαλτσερόφσκι να μην πάει στον Παναθηναϊκό (vids)

Η περίπτωση του νεαρού Πολωνού σέντερ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, παρακολουθείτε από ομάδες της Euroleague και κυρίως από τον Παναθηναϊκό, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, η Γκραν Κανάρια δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει και του προτείνει νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές.

Το δημοσίευμα πάντως, καταλήγει εμπλέκοντας και τον Τόρνικε Σενγκέλια, τον οποίο ωστόσο θεωρεί πως είναι η δεύτερη επιλογή (μετά τον Μίροτιτς) και προφανώς η μία υπόθεση εργασίας επηρεάζει την άλλη. 

Στον Παναθηναϊκό πάντως, υπάρχει ηρεμία, ησυχία, αλλά και ασκήσεις επί χάρτου για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και τα μέτωπα που τους απασχολούν. Δηλαδή, αυτό του σέντερ, του φόργουορντ και του γκαρντ...