Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε στο Sportal την αλήθεια για τον Σλούκα: «Τον περιμέναμε, αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλύτερη προσφορά» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε στο Sportal την αλήθεια για τον Σλούκα: «Τον περιμέναμε, αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλύτερη προσφορά» (vid)

Sportal newsroom 00:44 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 27.04.2024

Μεγάλη αποκάλυψη στο Sportal. Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι μεταξύ της Φενέρμπαχτσέ και του Κώστα Σλούκα. Το τηλεφώνημα, η πρόταση και η αγκαλιά.

Ένα ολόκληρο σήριαλ όλο το καλοκαίρι. Από τη μία ο Ολυμπιακός. Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε. Και στη... μέση; Ο Παναθηναϊκός. Ήταν και ο νικητής της συγκεκριμένης υπόθεσης που είχε δίπλα του το όνομα του Κώστα Σλούκα.

Ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού όταν ανακοίνωνε πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ήταν με τα... εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη στα χέρια. Εκεί τον περίμενε η Φενέρμπαχτσε και ο Δημήτρης Ιτούδης. Το βράδυ τα σενάρια, οι φήμες και οι πληροφορίες τον ήθελαν παίκτη της Φενέρ. Το επόμενο πρωί υπέγραφε στον Παναθηναϊκό.

Βρήκε μια οικογένεια που τη γουστάρει, έναν προπονητή που του αξίζει και παίζει με τη ψυχή του!

Βρήκε μια οικογένεια που τη γουστάρει, έναν προπονητή που του αξίζει και παίζει με τη ψυχή του!

Ο Κώστας Σλούκας αποδίδει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, «κρατάει» ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο όνειρο της επιστροφής στα Final Four και η εξήγηση είναι μπροστά στα μάτια μας. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο θέμα του καλοκαιριού. Μιλώντας αποκλειστικά στο Sportal και στην εκπομπή «Sportal Euroleague Show» αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και τελικά ο Σλούκας επέλεξε τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως ο διεθνής γκαρντ του τηλεφώνησε και τον αιφνιδίασε ανακοινώνοντάς του πως τελικά θα πάει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έκανε μεγαλύτερη προσφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιτούδης για τον Σλούκα:

«Έχουμε να κάνουμε με ένα ελεύθερο μάρκετ. Έχουμε να κάνουμε με αθλητές που πρέπει να σκεφτούν τις οικογένειές τους, που θα αποδώσουν καλύτερα. Να δώσουν λόγο, να υπογράψουν κάτι. Δε χρειάζονται δράματα εδώ. Ο Κώστας αποφάσισε ότι αυτό είναι το καλύτερο γι' αυτόν και καλά το αποφάσισε. Στο ματς στην Τουρκία ήρθε και με αγκάλιασε.

Σαν παίκτη τον θέλαμε και δώσαμε αυτά που δώσαμε. Ήταν πολύ καλύτερη η προσφορά του Παναθηναϊκού και καλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Εμείς πήγαμε στον Νέτο, που απαρνήθηκε τη Μονακό με μεγαλύτερο ποσό και ήθελε εμάς. Αλλά τραυματίστηκε και δεν ήρθε. Είναι business. Επέλεξε την οικογένεια του. Προφανώς και έγινε το τηλεφώνημα. Με πήρε ο Κώστας. Ήταν αιφνιδιαστικό για εμένα εκείνη την ώρα, γιατί τον περιμέναμε να υπογράψει. Έκρινε ότι αυτό έπρεπε να κάνει και καλά έκανε. End of story.