Ο Ιτούδης στο Sportal για τον Μάικ Τζέιμς, τη σχέση τους και το διαζύγιο με την ΤΣΣΚΑ: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Ο Ιτούδης στο Sportal για τον Μάικ Τζέιμς, τη σχέση τους και το διαζύγιο με την ΤΣΣΚΑ: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Sportal newsroom 00:34 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 27.04.2024

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης στο Sportal για τη συνύπαρξή του με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε τι συνέβη με εκείνον και τον Μάικ Τζέιμς κατά τη διάρκεια της κοινής του παρουσίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έλληνας προπονητής φιλοξενήθηκε στο Sportal και μίλησε χωρίς περιστροφές.

Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στο ρωσικό σύλλογο από το 2019 μέχρι το 2021, όταν ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε στο Sportal την αλήθεια για τον Σλούκα: «Τον περιμέναμε, αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλύτερη προσφορά» (vid)
EUROLEAGUE

00:44 - 27.04.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε στο Sportal την αλήθεια για τον Σλούκα: «Τον περιμέναμε, αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλύτερη προσφορά» (vid)

Μεγάλη αποκάλυψη στο Sportal. Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι μεταξύ της Φενέρμπαχτσέ και του Κώστα Σλούκα. Το τηλεφώνημα, η πρόταση και η αγκαλιά.

«Σε ένα σύνολο και σε ένα ομαδικό άθλημα οφείλουν να γίνουν αρκετές συνεργασίες και να δέσουν με τον κατάλληλο τρόπο για να αποδώσει η ομάδα. Είτε έχει να κάνει με το προπονητικό τιμ, είτε με τη διοίκηση, τους φιλάθλους και φυσικά τους παίκτες. Η σεζόν εκείνη με τον Τζέιμς ήταν η σεζόν του κορωνοϊού. Η ομάδα είχε χάσει τον Μιλουτίνοφ, αλλά η ομάδα επέλεξε να βγάλει έξω τον παίκτη της. Ο οργανισμός εξοστράκισε τον Τζέιμς. Δεν έχει να κάνει αυτό με τον χαρακτήρα. Είναι εκπληκτικός. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που δώσαμε στο Μονακό, όταν ήμουν ακόμα στην ΤΣΣΚΑ, ήρθε και με αγκάλιασε. Και εκτός αυτού, έχει να κάνει με τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο. Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι γραμμένα στο μέτωπό σου. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, αν δεν έκανα εγώ αυτό θα έχανα τους υπόλοιπους παίκτης. Ο Μάικ είναι εκπληκτικός παίκτης και χαρακτήρας.

Σε ένα παιχνίδι με το Μιλάνο, ο Μεσίνα του έκανε συνέχεια παγίδες. Ο Έτορε του έκανε παγίδες και ο Τζέιμς είχε 12 ασίστ. Είναι κάτι το οποίο μπορεί να μεταφραστεί και να μεταφερθεί διαφορετικά. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν ταιριάζουμε με τον παίκτη. Ταιριάζουμε γι' αυτό και τον υπέγραψα. Το τι συμβαίνει μέσα σου, στην οικογένειά σου, στον κύκλο σου, είναι πράγματα που καλό θα είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο πως το γράφουμε και τι λέμε», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στο Sportal.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: «Δηλητήριο» ο Πάρκερ για το 1-1 και τώρα... Βερολίνο μέσω ΣΕΦ!