«Βόμβα» από πρώην παίκτη για Μπολτάουζερ: «Πάντα έκλεβε...»

Ματ Τζάνινγκ και Μπράντον Πολ

i

©Intime

«Βόμβα» από πρώην παίκτη για Μπολτάουζερ: «Πάντα έκλεβε...»

Νίκος Καλαμπάκας 20:18 - 26.04.2024

Αιχμές για τον διαιτητή Μπολτάουζερ ο οποίος «συνελήφθη» από κάμερα στο αεροδρόμιο της Σερβίας να κλέβει, άφησε ο πρώην παίκτης της Euroleague, Ματ Τζάνινγκ.

Ο Ματέι Μπολτάoυζερ βλέπει το όνομά του να κάνει τον γύρο του κόσμου μετά την είδηση ότι ο Σλοβένος ρέφερι πιάστηκε να κλέβει άρωμα από μαγαζί σε αεροδρόμιο.

Πρόκειται για έναν διαιτητή που έχει φάει τα γήπεδα της Euroleague με το... κουτάλι, ωστόσο το όνομά του πλέον συζιτιέται για λάθος λόγους!

Μια κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τον έπιασε την ώρα που πήγε να παρανομήσει κι έτσι τα προβλήματα για τον ίδιο τώρα ξεκινούν, αφού αναμένεται εκτός από τις νομικές κυρώσεις που θα υποστεί, να τιμωρηθεί και από την Euroleague εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες.

Την είδηση μεταξύ άλλων σχολίασε και ο Ματ Τζάνινγκ. Ο πρώην παίκτης των Σιένα, Εφές, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπασκόνια αναφέρθηκε στον Σλοβένο, αφήνοντας αιχμές και για την απόδοσή του μέσα στα παρκέ:

Με Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός στο Game 2 με την Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

19:56 - 26.04.2024

Με Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός στο Game 2 με την Μπαρτσελόνα

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ γλίτωσε την μεγάλη ζημιά μετά το Game 1 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη για το Game 2 της σειράς, ωστόσο τελικά ο Σέρβος θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο τύπος αυτός έκλεβε για χρόνια! Η Ευρωλίγκα έχει πολλούς καλούς διαιτητές, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν αναμφίβολα από τους χειρότερους και δεν είναι δύσκολο να δω τον λόγο», ανέφερε ο Τζάινγκ σε ανάρτησή του στο twitter.

Tags: