Ώρα για το αποφασιστικό βήμα: Μετά το break ο Ολυμπιακός θέλει να... στριμώξει για τα καλά την Μπαρτσελόνα
i

© Euroleague Basketball

Ώρα για το αποφασιστικό βήμα: Μετά το break ο Ολυμπιακός θέλει να... στριμώξει για τα καλά την Μπαρτσελόνα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:02 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 26.04.2024

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (26/4, 22:00, Novasports) στον αγωνιστικό χώρο του Palau Blaugrana για το δεύτερο ματς με την Μπαρτσελόνα και μετά τη νίκη του στο πρώτο έχει άνεση κινήσεων, αλλά και τη διάθεση να... τελειώσει μία ώρα αρχύτερα του Καταλανούς - Υγιής ο Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά αμφίβολος (προς το παρόν) για το Game 2.

Στο πρώτο ματς των Playoffs, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε τη θέση του. Δημιούργησε τις πρώτες συνθήκες πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου και το βράδυ της Παρασκευής (26/4, 22:00, Novasports) σκοπεύει να κάνει το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα.

Αντιμετωπίζει και πάλι την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana και αν καταφέρει να νικήσει ξανά, τότε θα επιστρέψει στη βάση του και θα... ζητά μία νίκη σε δύο εντός έδρας παιχνίδια για να προκριθεί στην τελική φάση της Euroleague. Όπως είχε κάνει πέρσι και πρόπερσι!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκτησαν σε ένα ματς το πλεονέκτημα έδρας που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά με την ποιότητά τους και την επιβλητική τους παρουσία, πήραν τον έλεγχο της σειράς. Και σε περίπτωση ήττας δεν χάνουν έδαφος, αρκεί να υπερασπιστούν το Στάδιο Ειρήνης και φιλίας στο Game 3 και στο Game 4 (αν χρειαστεί αυτό).

Με ακόμη περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

21:39 - 25.04.2024

Με ακόμη περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει σημαντική ενίσχυση στο Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με δεκάδες φίλους του να κάνουν το ταξίδι στη Βαρκελώνη, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν, μαζί με εκείνους που ήδη βρίσκονται στην Καταλωνία.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι δεδομένο πως θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ/σέντερ χτύπησε στο πρώτο ματς, αλλά για καλή τύχη (όλων) τα αποτελέσματα της μαγνητική τομογραφία έδειξαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Την Πέμπτη (25/4) δεν προπονήθηκε, αλλά αισθάνεται ήδη να βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση, αρκεί να δούμε αν τελικά ο προπονητής του τον χρησιμοποιήσει ή τον προστατεύσει προληπτικά.

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!