Βιλντόζα στο Sportal: «Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης μας - Ο Παπαπέτρου έδειξε τι μπορεί να κάνει»

Βιλντόζα στο Sportal: «Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης μας - Ο Παπαπέτρου έδειξε τι μπορεί να κάνει»

Sportal newsroom 23:55 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 25.04.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 των Ισραηλινών και οι δύο ομάδες θα τα πουν στο Βελιγράδι.

Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, ο Λούκα Βιλντόζα αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 29 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας στη Euroleague.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε ως ηγέτης. Ισοφαρίσαμε και πάμε στο Βελιγράδι για να πάρουμε δύο νίκες. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς ήμασταν απογοητευμένοι. Η άμυνα ήταν το κλειδί στο σημερινό ματς

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι (σ.σ με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι). Είναι περίεργο να παίζουμε χωρίς κόσμο. Πάμε για να νικήσουμε. Είμαστε Παναθηναϊκός!

Ο Κώστας Σλούκας έκανε καταπληκτική δουλειά, όπως και στο πρώτο ματς που έδωσε 13 ασίστ. Είμαι χαρούμενος για τον ίδιο και την ομάδα. Είναι ο ηγέτης μας και τον εμπιστευόμαστε. Είμαι χαρούμενος και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που έδειξε τι μπορεί να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λούκα Βιλντόζα.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!