Αποθεώθηκε ο Σλούκας στο flash interview: «Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι»
i

© Intime

Αποθεώθηκε ο Σλούκας στο flash interview: «Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι»

Sportal newsroom 23:24 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 25.04.2024

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του flash interview του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 της ομάδας του Όντετ Κάτας, έκανε το 1-1 στα Playoffs της Euroleague και οι δύο ομάδες θα τα πουν στο Βελιγράδι.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 29 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρα στη διοργάνωση. Ο Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκειας του flash interview.

«Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνιση μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος.

Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final-4», είπε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ ρωτήθηκε αν η εμφάνισή του ήταν απάντηση για το λάθος του στο τέλος του πρώτου ματς. «Όχι ήμασταν απογοητευμένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σε κάθε ματς που θα παίζω», απάντησε ο Κώστας Σλούκας.

«Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα», σημείωσε ο Κώστας Σλούκας για το αν έχει κι άλλους πόντους να πετύχει στη συνέχεια.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!