Βραδιά καριέρας για τον ασταμάτητο Σλούκα στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR

Βραδιά καριέρας για τον ασταμάτητο Σλούκα στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR

Χρήστος Τσάλτας 23:07 - 25.04.2024

Ο Κώστας Σλούκας ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 2 των Playoffs της Euroleague, κάνοντας εμφάνιση-ρεκόρ.

Στο Game 2 της σειράς των Playoffs πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό AKTOR εκ του ασφαλούς στην ισοφάριση. Το «τριφύλλι» είχε μόνο ένα αποτέλεσμα στον ορίζοντα και το βρήκε, με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να οδηγεί εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Ο διεθνής πλέι μέικερ έκανε εμφάνιση καριέρας στην Euroleague με τους 29 πόντους που πέτυχε, έχοντας 8/9 δίποντα, 1/1 βολή και 4/7 τρίποντα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Όντεντ Κάτας. Η προηγούμενη εμφάνιση ρεκόρ ήρθε στις 5 Απριλίου του 2018 και την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Το ημίχρονο του Σλούκα: Το «ξέσπασμα» με τρία τρίποντα σε μια περίοδο και η κραυγή που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ (vid)
EUROLEAGUE

22:06 - 25.04.2024

Το ημίχρονο του Σλούκα: Το «ξέσπασμα» με τρία τρίποντα σε μια περίοδο και η κραυγή που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την κατάσταση στα χέρια του στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ.

Αυτή τη φορά το task ήταν διαφορετικό και ο βαθμός δυσκολίας σαφώς πιο υψηλός. Ο Κώστας Σλούκας όμως ήταν αντάξιος των προσδοκιών και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, που τραγούδησαν ρυθμικά «Κώστας Σλούκας οεοεοε», αναγνωρίζοντας την μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα πλέι μέικερ σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs