«Σείστηκε» το ΟΑΚΑ από 20.000 κόσμο στην είσοδο του Αταμάν - Τον αγκάλιασε ο Γιαννακόπουλος

«Σείστηκε» το ΟΑΚΑ από 20.000 κόσμο στην είσοδο του Αταμάν - Τον αγκάλιασε ο Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 21:15 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 25.04.2024

Ο Εργκίν Αταμάν γνώρισε αποθέωση κι έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR κατά την είσοδό του στο παρκέ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε και τον αγκάλιασε θερμά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο Game 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πηγαίνει πιο ενωμένος από ποτέ στο δεύτερο παιχνίδι για το 1-1.

Σχεδόν 20.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε μετά από δύο χρόνια για να δει και να στηρίξει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του, ενώ το ίδιο έγινε λίγο μετά και με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο ανακοίνωσης της EuroLeague μετά τις δηλώσεις του για τη διαιτησία και την προβολή βίντεο με φάσεις στη media day την Τετάρτη (24/4) αποθέωθηκε όσο ποτέ ξανά από τον κόσμο στις εξέδρες, ο οποίος φώναξε ρυθμικά το όνομά του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του και τον αγκάλιασε θερμά, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα καθολικής στήριξης προς το πρόσωπο του Εγκίν Αταμάν.