Στο ΟΑΚΑ μέσα σε αποθέωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Επιστροφή για αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από δύο χρόνια (vid)

Στο ΟΑΚΑ μέσα σε αποθέωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Επιστροφή για αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από δύο χρόνια (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:55 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 25.04.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ το Game 2 των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για πρώτη φορά μετά το 2022.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των playoffs και απόψε ψάχνει την ισοφάριση της σειράς των playoffs της EuroLeague.

Σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα έχει μαζί της και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μετά τις εμφανίσεις του στα εκτός έδρας παιχνίδια σε Μονακό, Μιλάνο, Μπολόνια, Μόναχο, αλλά και στο ΣΕΦ ήρθε στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 2 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μόλις μάλιστα έκανε την εμφάνισή του στις court seats αποθεώθηκε από 20.000 κόσμο!

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε να βρεθεί στον «ναό» του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε αγώνα των «πράσινων» από τις 8 Ιουνίου του 2022 και τον ημιτελικό των playoffs της Basket League πλει οφ με τη Λάρισα.

Πριν από εκείνη την αναμέτρηση είχαν περάσει άλλα δύο χρόνια από το τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν για την EuroLeague και συγκεκριμένα το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

21:01 - 25.04.2024

Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Υπό το βλέμμα του προέδρου του, Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι, στο 2ο ματς της σειράς τους για τα playoffs.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να δείξει σε όλους στην ομάδα, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση πως αποτελεί «ασπίδα» για τα συμφέροντα του Τριφυλλιού, μετά και τη χθεσινή του παρουσία στην προπόνηση των «πράσινων».

Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR είχε ουσιαστικά προαναγγείλλει τη συγκεκριμένη εξέλιξη με πρωινό του βίντεο στο Instagram κατά το οποίο καλούσε τον κόσμο της ομάδας να μην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία, λέγοντας πως είναι δική του δουλειά να διασφαλίσει το 50-50.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Euroleague. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και που κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!
EUROLEAGUE

11:34 - 25.04.2024

Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεταφερθεί ξανά στην «Aleksandar Nikolić Hall» αντί για τη «Stark Arena» και θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους φιλάθλους από τους 300 που είχαν δικαίωμα να φιλοξενήσουν μέχρι τώρα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την Euroleague στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs