Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!

Αντετοκούνμπο - Ριβέρο

i

/©Intime

Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:34 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 25.04.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεταφερθεί ξανά στην «Aleksandar Nikolić Hall» αντί για τη «Stark Arena» και θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους φιλάθλους από τους 300 που είχαν δικαίωμα να φιλοξενήσουν μέχρι τώρα.

Για μία ακόμη μετακόμιση ετοιμάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Aleksandar Nikolić Hall του Βελιγραδίου, που χρησιμοποιούσε στο ξεκίνημα της σεζόν, αντί για τη Stark Arena που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Η Μακάμπι, που έκανε το break το βράδυ της Τρίτης (23/4) στο ΟΑΚΑ και απόψε (25/4, 21:15) θέλει να κάνει το 2-0 κόντρα στους «πράσινους», τις τελευταίες ώρες προετοίμαζε το έδαφος για τα εντός έδρας παιχνίδια τους που έχουν ένα είδους αμηχανίας την τρέχουσα σεζόν μιας και λόγω του πολέμου στο Ισραήλ αγωνίζονται χωρίς το κοινό τους και την ενέργεια που θα τους προσέφερε αν βρίσκονταν στο Τελ Αβίβ.

Παρόλα αυτά, για να ζεστάνουν κάπως την ατμόσφαιρα είχαν κάνει έκκληση στην αστυνομία του Βελιγραδίου ώστε να δημιουργήσουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να του δώσουν τη δυνατότητα να «κόψουν» 1.000 εισιτήρια και όχι 300, που ήταν το όριο μέχρι τώρα.

Τελικά, έγινε αποδεκτό το αίτημα αυτό για τα επιπλέον εισιτήρια, μόνο που το Game 3 (και το Game 4 σε περίπτωση που χρειαστεί) θα γίνει στην Aleksandar Nikolić Hall. Όχι στην Stark Arena.

Τρομερό: Ο έξαλλος Εργκίν Αταμάν ανέλυσε στην κάμερα τις διαιτητικές αποφάσεις: «Ελάτε να σας δείξω...»
EUROLEAGUE

18:39 - 24.04.2024

Τρομερό: Ο έξαλλος Εργκίν Αταμάν ανέλυσε στην κάμερα τις διαιτητικές αποφάσεις: «Ελάτε να σας δείξω...»

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε στα media όλες τις σημαντικές φάσεις του Game 1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τις οποίες θεωρεί καθοριστικές για την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Αυτή η μετακόμιση για την ισραηλινή ομάδα δεν έχει να κάνει με λόγους ασφαλείας, αλλά με το γεγονός ότι η Stark Arena θα φιλοξενήσει αύριο (26/4) και την Κυριακή (28/4) το Final 4 του Basketball Champions League, εκεί όπου συμμετέχει και το Περιστέρι Bwin και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την ισπανική Τενερίφη.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!