Η Μακάμπι είναι σε επικοινωνία με την αστυνομία - Θέλει περισσότερους φιλάθλους στα ματς με τον Παναθηναϊκό

Η Μακάμπι είναι σε επικοινωνία με την αστυνομία - Θέλει περισσότερους φιλάθλους στα ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 15:31 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 24.04.2024

Με τις Αστυνομικές Αρχές του Βελιγραδίου οι άνθρωποι της Μακάμπι έχουν αρχίσει να συζητούν το ενδεχόμενο στο εντός έδρας ματς της 30ης Απριλίου (το τρίτο της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό) οι φίλαθλοι που θα έχουν πρόσβαση στην Stark Arena από τριακόσοι να γίνουν χίλιοι.

Ο πόλεμος πέραν από θύματα και δυστυχία δημιουργεί και πρόσφυγες. Όσοι λαοί έχουν βασανιστεί το γνωρίζουν καλά, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει βρεθεί στην... ξενιτιά και γι' αυτό (προφανώς) δεν ευθύνεται η ίδια, αλλά η χώρα από την οποία προέρχεται. Κι ενώ οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να επιτίθονται και να σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους, έχουν ανοίξει κι άλλα μέτωπα (βλέπε Ιράν), η ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα στην Euroleague, από το ξεκίνημα της σεζόν αναγκαστικά παίζει εκτός συνόρων.

Η έδρα της είναι το Βελιγράδι και πλέον αγωνίζεται (στα εντός) στην σύγχρονη Stark Arena. Εκεί όπου θα μεταφερθεί -έτσι κι αλλιώς- η σειρά των Playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά το δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το βράδυ (25/4, 21:15). Και εκεί που η Μακάμπι θέλει να δει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο.

Μέχρι στιγμής, για λόγους ασφαλείας οι κερκίδες στα ματς της «ομάδας του λαού» βρίσκονταν ελάχιστοι φίλαθλοι και βάσει των οδηγιών δεν μπορούσαν να παρευρεθούν πάνω από 300 άτομα.

Σύμφωνα όμως, με δημοσίευμα της σέρβικης Sports Vale, η Μακάμπι βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία του Βελιγραδίου, αιτούμενη να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων που έχουν δικαίωμα να μπουν στην Stark Arena για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα θέλουν οι 300 να γίνουν χίλιοι. Θεωρούν πως το ζητούμενο είναι ρεαλιστικό και περιμένουν την οριστική απόφαση των αρχών της πόλης που τους φιλοξενούν.