Το λιτό σχόλιο του Κίναν Έβανς για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι

Το λιτό σχόλιο του Κίναν Έβανς για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι

Γιώργος Γαβριλάκης 12:10 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 24.04.2024

O Κίναν Έβανς, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός τον... σκέφτεται, εκφράστηκε μονολεκτικά για τη νίκη της πρώην ομάδας του, Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Με τρία γράμματα που ενώνοντάς τα συνθέτουν ουσιαστικά ένα επιφώνημα, που -με τη σειρά του- δηλώνει εντυπωσιασμό, αποκρίθηκε ο Κίναν Έβανς παρατηρώντας εξ αποστάσεως τη νίκη της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας εκτός έδρας επιτυχίας των Ισραηλινών, ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X (τέως Twitter) «Wow». Με αυτή τη λέξη στα αγγλικά εκφράζει κανείς «κατάπληξη» ή «θαυμασμό». Κάτι που συνέβη (για καλό ή για κακό) και οι περισσότεροι ίσως και να μην το περίμεναν.

Ο Έβανς, ο οποίος με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην Euroleague, πιθανότατα έπαιξε το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ομάδα του Κάουνας, καθώς οι Λιθουανοί θέλουν να τον δεσμεύσουν με νέο συμβόλαιο, αλλά δεν είναι δα και εύκολο να τα καταφέρουν. Η αξία του 27χρονου Τεξανού γκαρντ έχει εκτιναχθεί μετά την πολύ παραγωγική του σεζόν και μάλιστα έχει πει στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης. Ανάμεσά τους και σύμφωνα με πολλαπλές ενδείξεις, πληροφορίες και φήμες, βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Μπάλντουιν θα παίξει στο Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι μια χαρά! Την Πέμπτη θα είμαι έτοιμος»
EUROLEAGUE

11:36 - 24.04.2024

Ο Μπάλντουιν θα παίξει στο Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι μια χαρά! Την Πέμπτη θα είμαι έτοιμος»

Ο μυϊκός τραυματισμός του Ουέιντ Μπάλντουιν στην τέταρτη περίοδο του πρώτου ματς της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τελικά δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα (25/4).

Πάντως, για τον Κίναν Έβανς, η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Euroleague, ήταν η Μακάμπι της σεζόν 2021-2022. Έμεινε στο Τελ Αβίβ, αλλά δεν θύμιζε με τον παιχνίδι του τον παίκτη στον οποίο εξελίχθηκε. Τότε είχε σχεδόν 10 πόντους μέσο όρο (10,2 για την ακρίβεια) και την σεζόν 2023-24 σε 34 αγώνες κατέγραψε 18,3 πόντους σουτάροντας με 52,5% στα σουτ και 89,5% στις ελεύθερες βολές.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!