Η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη κόντρα με... φόντο το Final Four
i

© Euroleague Basketball

Η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη κόντρα με... φόντο το Final Four

Γιώργος Γαβριλάκης 10:23 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 24.04.2024

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς και η παρέα του φιλοξενούν (24/4, 20:00) την Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ξεκίνημα μίας σειρά αγώνων που -όπως και οι υπόλοιπες- κρίνονται στις τρεις νίκες και οδηγούν στο Βερολίνο!

Η δεύτερη μέρα των Playoffs της Euroleague ξεκινά από το Μονακό και πριν ολοκληρωθεί με το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Πριγκιπάτου φιλοξενεί στο Salle Gaston Médecin την Φενέρμπαχτσε.

Οι γηπεδούχοι που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, θέλουν να κάνουν ότι ακριβώς κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Μπασκόνια, αλλά όχι και ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θέλουν δηλαδή, το βράδυ της Τετάρτης (24/4, 20:00, Novasports) να προστατεύουν την έδρα και το πλεονέκτημά τους, ώστε να βαδίσουν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να προκριθούν στο Final Four της Euroleague -που φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

O Μάικ Τζέιμς και η παρέα του λοιπόν, αν θέλουν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους που για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου έφθασαν στην τελική φάση των «τεσσάρων» της διοργάνωσης, θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα απέναντι στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, που ειδικά από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντικατέστησε τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία, κατάφεραν να απειλήσουν όλες τις ομάδες. Και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και τώρα απέναντι στη Μονακό.

Βέβαια, στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του, είναι αμφίβολο αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα, ταξίδεψε με την αποστολή των Τούρκων, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί. Πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη της Φενέρ, ο οποίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καταγράφει στη στατιστική του 11,8 πόντους και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!