Η Φενέρμπαχτσε περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μότλεϊ για τη Μονακό!

Η Φενέρμπαχτσε περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μότλεϊ για τη Μονακό!

Γιάννης Πάλλας 16:57 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 23.04.2024

Η συμμετοχή του Τζόναθαν Μότλεϊ θα κριθεί την τελευταία στιγμή στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό

Την ύστατη ώρα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζόναθαν Μότλεϊ στον πρώτο αγώνα των playoffs της Φενέρμπαχτσε με την Μονακό την Τετάρτη (24/04, 20:00) στο πριγκιπάτο.

Όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα η συμμετοχή του Αμερικανού σέντερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Τζόναθαν Μότλεϊ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα, ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι παραμένει στον αέρα!

Ο Αμερικανός σέντερ έχει μέσο όρο 11.8 πόντους και 4.3 ριμπάουντ συγκεντρώνοντας 12.8 βαθμούς στην αξιολόγηση τη φετινή σεζόν.

Στα δύο παιχνίδια με τη Μονακό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε μέσο όρο 8.5 πόντους και 5.5 ριμπάουντ με 10.5 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Είναι προφανές πως η παρουσία ή όχι του Τζόναθαν Μότλεϊ αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα στη Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι διαφορετική με τον ίδιο στην πεντάδα και άλλη ομάδα χωρίς εκείνον στη ρακέτα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα περιμένει τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του εφόσον δεν είναι έτοιμος.

Θα δοκιμάσει λογικά το πρωΐ ο Τζόναθαν Μότλεϊ το πόδι του και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει εκτός και θα δοκιμάσει εκ νέου το πόδι του για τον δεύτερο αγώνα της Παρασκευής (26/4).