Ο Λεσόρ απάντησε για το αν θα κουρευόταν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague και το στούντιο έπεσε κάτω από τα γέλια (vid)

Ο Λεσόρ απάντησε για το αν θα κουρευόταν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague και το στούντιο έπεσε κάτω από τα γέλια (vid)

Sportal newsroom 15:23 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 23.04.2024

Απολαυστικός ήταν ο Ματίας Λεσόρ στο PS Blog. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις που του έγιναν και μοίρασε χαρά στους θεατές και σε όσους βρέθηκαν στο στούντιο!

Με χιούμορ απάντησε ο Ματίας Λεσόρ σε ερώτηση για το αν θα κουρεύονταν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτούσε την Euroleague. Ο Γάλλος σέντερ της ελληνικής ομάδας φιλοξενήθηκε στο PS Blog και οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις που του έγιναν ήταν άκρως ξεκαρδιστικές.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα έβγαινε για κρασί με τον Γκραντ αφού δεν πίνει μπύρες, είπε ότι ο Ναν είναι ο παίκτης με το καλύτερο στυλ στην εμφάνισή του, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον πιο «φωνακλά» της ομάδας, ενώ ανέφερε ότι ο Μάριο Γκριγκόνις είναι ο πιο απαισιόδοξος.

Πάντως, στο στούντιο έγινε ο κακός... χαμός, όταν η ερώτηση που του έγινε ήταν αν θα κουρευόταν εάν η ομάδα του κατακτούσε την Euroleague.

Ο Λεσόρ έντρομος απάντησε «Με έχεις δει με κοντό μαλλί; Δεν θα το έκανα ποτέ. Άντε να φτάσω να ξυρίσω τα μούσια μου, μέχρι εκεί!» και άπαντες που βρίσκονταν στο στούντιο, ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε στο βίντεο τον απολαυστικό Ματίας Λεσόρ: