Νίμπο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τίτλους, οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί»

Νίμπο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τίτλους, οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί»

Νίκος Καλαμπάκας 14:41 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 23.04.2024

Δηλώσεις για τη σειρά των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι έκανε ο σέντερ των Ισραηλινών, Τζος Νίμπο!

Η Μακάμπι ετοιμάζεται για τις... κόντρες της με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Euroleague και ο σέντερ των Ισραηλινών, Τζος Νίμπο, σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του επισήμανε ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει κάθε τίτλο που κυνηγάει!

O ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη σειρά κόντρα στους πράσινους, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα του είναι τόσο δεμένη την οδήγησε στα playoffs, αφού το φετινό εγχείρημα θα μπορούσε πολύ άνετα να καταρρεύσει εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίμπο:

Για την πορεία της Μακάμπι

«Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και όσα έχει πετύχει φέτος. Είναι η σεζόν με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και προκλήσεις στην καριέρα μου. Έχουμε παίξει 16 παιχνίδια χωρίς κόσμο αλλά η ενότητά μας ήταν αυτή που μας κράτησε. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη θέση μας θα είχε καταρρεύσει, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και δείξαμε γιατί αυτή η ομάδα είναι διαφορετική».

Για τους στόχους της ομάδας του:

«Όνειρο και στόχος είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κι αν τα πετύχουμε, θα είναι μια απίστευτη ιστορία επιτυχίας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά».

11:15 - 01.02.2024

Με Λεσόρ και Καλαϊτζάκη το Top 10 της αγωνιστικής της EuroLeague - Στην κορυφή το κάρφωμα του Νίμπο

To απίθανο κάρφωμα του Τζος Νίμπο στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή του Top 10 της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. «Πράσινο» χρώμα στη λίστα με Ματίας Λεσόρ και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Για τη φετινή σεζόν:

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στα playoffs. Είναι τρομερό επίτευγμα αφού μιλάμε για μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα. Νιώθω όμως ότι οι φιλοδοξίες μας και οι προσδοκίες μας είναι ακόμα μεγαλύτερες φέτος».