Όποιος προλάβει! Στην κυκλοφορία 100 έξτρα εισιτήρια για την αποψινή «μάχη γιγάντων» στο ΟΑΚΑ!

Όποιος προλάβει! Στην κυκλοφορία 100 έξτρα εισιτήρια για την αποψινή «μάχη γιγάντων» στο ΟΑΚΑ!

Ηλίας Λαλιώτης 11:53 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 23.04.2024

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR έθεσε η ΚΑΕ 100 εισιτήρια που προέκυψαν από ακυρώσεις για το Game 1 των playoffs της EuroLeague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται απόψε στη μάχη των playoffs της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για το Game 1 της σπουδαίας σειράς ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης διαχρονικά.

Οι «πράσινοι» είχαν ανακοινώσει sold out μέσα σε μόλις 24 ώρες από τη διάθεση των εισιτηρίων και για τα πρώτα δύο ματς του ΟΑΚΑ, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (23/4) προέκυψαν 100 «μαγικά χαρτάκια» διαθέσιμα, από ακυρώσεις για λόγους ασφαλείας, αλλά και από πλατφόρμες που επιχείρησαν να τα πουλήσουν παράνομα.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως θα θέσει σε κυκλοφορία τα τελευταία 100 εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση με την Maccabi Playtika Tel Aviv (23/4, 20.30), τα οποία προέκυψαν από ακυρώσεις για λόγους ασφαλείας, αλλά και από πλατφόρμες που επιχείρησαν να τα πουλήσουν παράνομα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω του more.com.

Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο Parking 5 του ΟΑΚΑ από τις 17.00 μέχρι τις 20.30, διαθέτοντας τα συγκεκριμένα εισιτήρια σε περίπτωση που αυτά δεν εξαντληθούν διαδικτυακά.