Ουόκαπ: «Χρειαζόμαστε καλή άμυνα, είμαι έτοιμος για την Μπαρτσελόνα»

Ουόκαπ: «Χρειαζόμαστε καλή άμυνα, είμαι έτοιμος για την Μπαρτσελόνα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:01 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 23.04.2024

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη και τα ματς των playoffs της Euroleague κόντρα στην Μπάρτσα!

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στους δύο πρώτους αγώνες του στη σειρά των playoffs και ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στους εκπροσώπου του Τύπου για τους αγώνες που θα καθορίσουν το αν οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο Final 4 του Βερολίνου.

Διαβάστε τι είπε ο γκαρντ από τις ΗΠΑ για την κατάστασή του μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που είχε τις προηγούμενες ημέρες, για το κλειδί που θα κρίνει τη σειρά, την απουσία του Παπανικολάου και το γεγονός ότι η ομάδα του ηττήθηκε από τους Καταλανούς δύο φορές στους αγώνες της regular season.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς νιώθω μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην μέση:

«Φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος».

Για το κλειδί στη σειρά με την Μπαρτσελόνα:

«Η άμυνά μας πρέπει να είναι καλή. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Είναι ταλαντούχα ομάδα, ξέρουν πώς να παίζουν, είναι μαζί χρόνια. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».

Για την απουσία του Παπανικολάου:

«Είναι σημαντική. Είναι ο ηγέτης μας. Είναι σημαντική, θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά. Αυτό κάνουμε όμως ως ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι μαζί μας σύντομα, αλλά για τώρα πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Για το αν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στα δύο ματς της κανονικής περιόδου:

«Όχι, δεν σημαίνει κάτι. Είναι μία νέα σεζόν, όλα ξεκινούν από το 0-0 και θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες. Δεν σημαίνει κάτι. Είδαμε VIDEO, μάθαμε από αυτό και ξεκινάμε από την αρχή».