Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση
i

© Euroleague Basketball

Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση

Γιώργος Γαβριλάκης 13:16 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 24.04.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (22/4) αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Όλα αυτά δύο μέρες πριν το Game 1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του πρώτου ματς των Playoffs στη Βαρκελώνη συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (22/4), αλλά στην προπόνηση εκτός του ότι δεν συμμετείχε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αποχώρησε κατά τη διάρκειά της και ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο Αμερικανοέλληνας γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ένοιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Προστατεύθηκε, λόγω της κρισιμότητας της εποχής και τις περιόδου που διανύουμε και μοιραία υπάρχει μία ανησυχία για τον βαθμό ετοιμότητάς του στην έναρξη των «μονομαχιών» με την Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες την Τρίτη (23/4) θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, εκεί όπου την Τετάρτη (24/4, 22:00) θα φιλοξενηθούν από τους Ισπανούς, που τερμάτισαν τέταρτοι στην κανονική διάρκεια της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχουν το πλεονέκτημα έδρας έναντι του πέμπτου Ολυμπιακού.

Απομένουν δηλαδή, δυόμισι μέρες ακόμα για να ανακτήσει τις δυνάμεις του ο Παπανικολάου και φθάνει πλέον να δει ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας αν ο Ουόκαπ περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν ολοκλήρωσε το ασκησιολόγιο ή αν έχει προκύψει κάποιο θέμα με τη μέση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο ματς της σειράς, που επίσης θα γίνει στο Palau Blaugrana της Βαρκελώνης, είναι προγραμματισμένο για τις 26 Απριλίου (ημέρα Παρασκευή), ενώ στις 30 Απριλίου η δράση μεταφέρεται στο ΣΕΦ. Πέραν των δύο προαναφερόμενων παικτών, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο ερωτηματικό με τους υπόλοιπους. Μιας και ο Φιλίπ Πετρούσεφ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι είχαν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα, πλέον είναι ενεργεί και σε αγωνιστικό ρυθμό.