Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague
i

© Intime

Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague

Γιώργος Γαβριλάκης 10:31 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 22.04.2024

Σε μία διαδικασία ψηφοφορίας που ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (23/4) οι περισσότεροι φαν της Euroleague ποντάρουν πως ο Παναθηναϊκό θα πάρει το τρόπαιο και ο Κώστας Σλούκας θα είναι ο MVP του Final Four.

Από ποιον μαθαίνεις την αλήθεια; Από μικρό κι από τρελό, λέει η παροιμία. Από τον αρμόδιο ή τον ειδικό (στον τομέα του), λέει η λογική.

Η Euroleague αποφάσισε να ζητήσει την αυθόρμητη άποψη των απανταχού φιλάθλων και των ταγμένων οπαδών, για να δώσει μία πρώτη εικόνα και να σφυγμομετρήσει την κατάσταση.

Γι' αυτό και δημιούργησε την πλαtφόργμα «Create you Bracket», που ενσωματώθηκε στο επίσημο σάιτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μέσα από την οποία ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει για το πως θα εξελιχθούν τα Playoffs, ποιοι θα πάνε στο Final Four, ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο και ποιος θα είναι ο MVP.

H διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (23/4), λίγο πριν τα πρώτα ματς της post season και μέχρι στιγμής οι επιλογές των περισσοτέρων έχουν επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό.

Σε σύνολο σχεδόν 75.000 χρηστών και πάνω από 100.000 προβλέψεων, οι «πράσινοι» με 36% είναι η ομάδα που οι περισσότεροι ποντάρουν πως θα κατακτήσει στο Βερολίνο το τρόπαιο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι ο Κώστας Σλούκας. Μάλιστα «απονέμουν» στον 34χρονος γκαρντ και το προσωπικό βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της τελικής φάσης με ποσοστό 15% που κανένας άλλος σταρ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής δεν έχει ξεπεράσει.

Φθάνει να δούμε κατ' αρχάς αν ανατραπούν τα πρώτα... exit polls μέχρι το τέλος της διαδικασίας και σε δεύτερη φάση αν θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά!

23:19 - 15.04.2024

Η ηγετική εμφάνιση του Σλούκα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και προσυπέγραψε τη μεγάλη νίκη (77-71) του Παναθηναϊκού AKTOR