Με γεμάτο ρόστερ έρχεται στην Ελλάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Παναθηναϊκού AKTOR

Με γεμάτο ρόστερ έρχεται στην Ελλάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Παναθηναϊκού AKTOR

Χρήστος Τσάλτας 11:22 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 23.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για την σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την «ομάδα του λαού» να ταξιδεύει στην Αθήνα έχοντας λευκό απουσιολόγιο.

Σε ρυθμούς Euroleague Playoffs κινούνται οι ομάδες της λίγκας, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να είναι μία εξ αυτών. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την regular season στην δεύτερη θέση της κατάταξης και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στο δρόμο για το Final 4 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Αντίπαλος θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Όντεντ Κάτας, η οποία έχει σαν στόχο να κάνει ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι στη σειρά με την Μονακό. Οι Ισραηλινοί έφτασαν μια... ανάσα από την πρόκριση, όμως λύγισαν με 3-2 στη σειρά.

Αυτή τη φορά έρχονται με φόρα από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, την ώρα που θα έχουν άπαντες παρόντες στην πρωτεύουσα. Αυτό γιατί ο Ράφι Μένκο, αν και ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Κάτας, για να στηρίξει τους συμπαίκτες του ψυχολογικά.

Από εκεί και πέρα, η «ομάδα του λαού» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Τελ Αβίβ και δεν θα υπάρξει προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους, καθώς η αποστολή θα φτάσει στην χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας (22/04), κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που υπάρχει στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.