Κάτας ενόψει Παναθηναϊκού: «Είναι το φαβορί λόγω της έδρας»

Όντεντ Κάτας

Κάτας ενόψει Παναθηναϊκού: «Είναι το φαβορί λόγω της έδρας»

Sportal newsroom 10:22 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 18.05.2024

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τη σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και έχρισε τους «πράσινους» ως φαβορί, καθώς έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Η ώρα για τα playoffs της Euroleague πλησιάζει. Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στη διαδικασία, έχοντας ως στόχο την παρουσία του στο Final 4 του Βερολίνου. Για να καταφέρει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έρχεται με... φόρα από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων.

Ο Όντεντ Κάτας έχει βάλει τη σφραγίδα του και μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται κόντρα στο «τριφύλλι», πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Παράλληλα, στάθηκε στην περσινή εμπειρία κόντρα στην Μονακό και εντόπισε αρκετές ομοιότητες στις δύο σειρές.

Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ
REST OF THE WORLD

22:52 - 20.04.2024

Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ

Η Μακάμπι άφησε εκτός τον Λορέντζο Μπράουν, χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει με 90-77 την Χάποελ Μπερ Σεβά, λίγο πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μιλώντας για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό AKTOR τόνισε: «Υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε πιο γρήγορα και με συνεχής ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές ωστόσο έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με την εμπειρία ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού.

Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτήν που παίξαμε πέρυσι κόντρα στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκομίσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζοντας τα παιχνίδια στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι ντεζαβαντάζ».