Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, πράξη τρίτη στους τελικούς της Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, πράξη τρίτη στους τελικούς της Α1 Γυναικών

Sportal newsroom 10:05 - 21.04.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:00) στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Το πρώτο match ball τίτλου στην Α1 Γυναικών λαμβάνει χώρα στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1, μετά τη νίκη-ισοφάριση της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη στο κλειστό της Λεωφόρου την περασμένη Τετάρτη.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τις βοηθήσει να κάνουν σημαντικό βήμα για το πρωτάθλημα, λίγο πριν η σειρά μεταφερθεί εκ νέου στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ματς - θρίλερ και πήγε τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο 1-1
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

23:02 - 17.04.2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ματς - θρίλερ και πήγε τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο 1-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στην παράταση με 68-65 και ισοφάρισε σε 1-1 τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Αποχώρησε με σπασμένη μύτη η Βίτολα που πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 18.25''!

Η Μπρουκ Ουίλιαμς, από πλευράς Ολυμπιακού, ανέφερε: «Ο τρίτος τελικός θα είναι εξίσου δύσκολος, όπως και ο πρώτος. Είναι ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Χάσαμε μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, όμως το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε έτοιμες να βγούμε και να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-1, αποκτώντας ξανά το προβάδισμα».

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού, η Διονυσία Αλεξανδρή υπογράμμισε: «Είναι ένας ακόμη τελικός ανάμεσα στις δυο κορυφαίες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς που όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση θα νικήσει. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα γνωρίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των τελικών».