Η... ξεκάθαρη δήλωση του Πετρούσεφ για ΝΒΑ και Ολυμπιακό
i

© Intime

Η... ξεκάθαρη δήλωση του Πετρούσεφ για ΝΒΑ και Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 15:41 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 20.04.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε σε σέρβικο μέσο για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, για την προοπτική να επιστρέψει στο μέλλον κάποια στιγμή εκεί, αλλά το ενδιαφέρον του εστιάζει πλέον «στον Ολυμπιακό και την σπουδαία ευκαιρία που έχω την Ελλάδα», όπως ο ίδιος ανέφερε.

Ο Φιλίπ Πετρουσεφ δήλωσε ότι δεν έχει στο μυαλό του το ΝΒΑ, τουλάχιστον όχι με την ίδια... ένταση όπως στο παρελθόν, τονίζοντας παράλληλα ότι αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό.

Η εμπειρία του 24χρονου Σέρβου φόργουορντ/σέντερ στο αμερικάνικο πρωτάθλημα φαίνεται πως δεν ήταν η επιθυμητή για τον νυν άσο των Πειραιωτών, ο οποίος είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην παραμονή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, ενώ βρέθηκε στο ρόστερ τριών ομάδων μέσα σε μερικές εβδομάδες. Ξεκίνησε από τους Σίξερς, έγινε ανταλλαγή στους Κλίπερς και κατέληξε για μερικές μέρες στο Σακραμέντο ως συμπαίκτης του Σάσα Βεζένκοφ. Πλέον, αισθάνεται τυχερός και χαρούμενος που είναι μέλος των «ερυθρόλευκων».

Αυτό τουλάχιστον τόνισε (μεταξύ άλλων) σε συνέντευξή που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα Meridiniansport.

Ντόρσεϊ - Έβανς: Πόσο βάση έχουν τα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Τουρκία - Όλο το ρεπορτάζ
EUROLEAGUE

13:49 - 19.04.2024

Ντόρσεϊ - Έβανς: Πόσο βάση έχουν τα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Τουρκία - Όλο το ρεπορτάζ

Το sportando έκανε λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Έβανς και για προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το Sportal σας αναλύει ποια είναι τα δεδομένα για τους δύο παίκτες και την ομάδα του Πειραιά!

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω μία κακή κουβέντα για την Αθήνα. Όταν βλέπεις την παραλία και τον ήλιο, όλα μοιάζουν θετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετρούσεφ, προσθέτοντας στη συνέχεια πως «είναι μια πανέμορφη πόλη. Όσο αφορά στο μπάσκετ, χρειάστηκα χρόνο για να βρω ρυθμό και φόρμα. Τον τελευταίο μήνα, πριν τραυματιστώ, είχα βρει τον εαυτό μου».

Το ΝΒΑ, πάντως δεν έχει διαγραφεί εντελώς από το μυαλό του. Ίσως βέβαια, μετά την εμπειρία του εκεί, απομυθοποίησε κάποια πράγματα και ναι μεν «υπάρχει η σκέψη», όπως είπε, αλλά «όχι όπως παλιά. Πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις τις ευκαιρίες σου εκει. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Όταν ήμουν στο Σακραμέντο, κάποια στιγμή, πήρα τον μάνατζέρ μου και του είπα ότι ήθελα να φύγω. Ήθελα να παίξω για να βελτιωθώ, για αυτό επέστρεψα στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός μου έδωσε μία σπουδαία ευκαιρία».