Ντόρσεϊ - Έβανς: Πόσο βάση έχουν τα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Τουρκία - Όλο το ρεπορτάζ

Ντόρσεϊ - Έβανς: Πόσο βάση έχουν τα δημοσιεύματα σε Ιταλία και Τουρκία - Όλο το ρεπορτάζ

Νίκος Καλαμπάκας 13:49 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 19.04.2024

Το sportando έκανε λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Έβανς και για προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το Sportal σας αναλύει ποια είναι τα δεδομένα για τους δύο παίκτες και την ομάδα του Πειραιά!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το φινάλε της φετινής σεζόν, εκεί όπου διεκδικεί το τρόπαιο της Euroleague και το πρωτάθλημα της Ελλάδας αφού θα βρεθεί στα Playoffs και των δύο διοργανώσεων, τα σενάρια για την ομάδα του Πειραιά και τους μεταγραφικούς στόχους της επόμενης σεζόν, δίνουν και παίρνουν... Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσεϊ παρελαύνουν ήδη στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και φέρονται ως κλεισμένοι για την επόμενη σεζόν.

Τελευταία αναφορά στα ονόματα των δύο παικτών ήταν αυτή του ιταλικού Μέσου "Sportando" το οποίο αναφέρει ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κίναν Έβανς της Ζάλγκιρις, ενώ είναι κοντά στο να κλείσει και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Έχουν όμως βάση τα παραπάνω; Το Sportal έχει γράψει ξανά ότι ο Κίναν Έβανς είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για χαρισματικό αθλητή που στη Ζάλγκιρις είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά με το παιχνίδι του. Χαρισματικός σκόρερ, άψογος σε ατομικό και ομαδικό παιχνίδι και ένας από τους παίκτες της Euroleague που το καλοκαίρι θα απασχολήσει πολλές ομάδες.

Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

20:40 - 12.04.2024

Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»

Το όνομα του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί τελευταία με αυτό του Κίναν Έβανς. Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικάνο της Ζάλγκιρις, όμως οι Λιθουανοί επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΣΕΦ...

Όπως κάθε σοβαρός οργανισμός, έτσι και ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα το μέλλον. Είναι φυσιολογικό λοιπόν αν ένας παίκτης όπως ο Έβανς μένει free agent, να εξετάζεται αν κάνει η όχι σε οποιαδήποτε ομάδα. Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες έχουν ρωτήσει για τον γκαρντ της Ζάλγκιρις, έχουν ψάξει την υπόθεσή του, όμως δεδομένη συμφωνία δεν υπάρχει.

Μπορεί να ενδιαφέρονται τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης να συνεργαστούν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει τα χέρια. Και πως να το κάνουν άλλωστε από τη στιγμή που ο Έβανς ακόμα αγωνίζεται για τους «πράσινους» της Λιθουανίας...

Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει πολλά διαφορετικά δεδομένα. Πρόκειται για παίκτη που έχει περάσει από τον σύλλογο, γνωρίζει την εκτίμηση που έχει ο κόουτς Μπαρτζώκας στις ικανότητές του και γενικά δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το βασικότερο γεγονός ωστόσο είναι ότι διαθέτει ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα δίχως να καταλαμβάνει θέση ξένου.

Μπαρτζώκας: «Aντιμετώπιζα τις επιθέσεις του Γιαννακόπουλου με χιούμορ – Δέχομαι προπαγάνδα από ανθρώπους που κάνουν τρία ορθογραφικά στο “Καλαμάτα”»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:19 - 18.04.2024

Μπαρτζώκας: «Aντιμετώπιζα τις επιθέσεις του Γιαννακόπουλου με χιούμορ – Δέχομαι προπαγάνδα από ανθρώπους που κάνουν τρία ορθογραφικά στο “Καλαμάτα”»

Χείμαρρος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους στοχοποιείται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του τον στηρίζει απόλυτα επειδή είναι ο προπονητής της και όχι ο Μπαρτζώκας!

Σημαντικό πολύ για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που θέλουν ελληνικό κορμό ώστε να έχουν συνέχεια στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και ομοιογένεια στο ελληνικό τους στοιχείο. Ο Ντόρσεϊ έχει εκφραστεί ανοιχτά για το γεγονός ότι θέλει να φύγει από τη Φενέρ και την Τουρκία. Φυσικά και το όνομά του δεν είναι αδιάφορο στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι επαφές των δύο πλευρών αν και υπαρκτές, δεν είναι προχωρημένες. Αμφότεροι επιθυμούν μια ενδεχόμενη συνεργασία όμως αυτό από το «κοντά σε συμφωνία» απέχει κατά πολύ.

Η σεζόν φτάνει στο αποκορύφωμά της και ο Ολυμπιακός διεκδικεί τους δύο βασικούς του στόχους. Η ομάδα του Πειραιά ρίχνει κάποιες... κλεφτές ματιές στο μέλλον όπως άλλωστε οφείλει, όμως ο οδηγός της είναι το παρόν. Και τώρα προέχουν οι τίτλοι...