Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»

Κίναν Έβανς

Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»

Νίκος Καλαμπάκας 20:40 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 12.04.2024

Το όνομα του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί τελευταία με αυτό του Κίναν Έβανς. Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικάνο της Ζάλγκιρις, όμως οι Λιθουανοί επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΣΕΦ...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει διαψεύσει την είδηση ότι έχει έρθει σε συμφωνία ώστε τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο ΣΕΦ ο Κίναν Έβανς, ωστόσο στη Λιθουανία επιμένουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν.

Δημοσίευμα από τη χώρα της Βαλτικής επισημαίνει ότι ο παίκτης που φέτος... έβγαλε μάτια με τη Ζάλγκιρις, θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον Πειραιά και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι Λιθουανοί γράφουν μάλιστα ότι πρώτος στόχος της ομάδας της Λιθουανίας μετά την ανανέωση με τον κόουτς Τρινκιέρι, ήταν να συμβεί το ίδιο και με τον Έβανς. Ωστόσο ο παίκτης απέρριψε πρόταση 1.5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα μας και να δοκιμάσει την τύχη του με τον Ολυμπιακό.

Οι Λιθουανοί αναφέρουν ακόμα ότι ο Έβανς έχει δεχθεί κρούση και από τη Φενέρ, όμως δύσκολα θα πει το «ναι». Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να τον δελεάσει, όμως τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν Ολυμπιακό.

Και μπορεί ο Ολυμπιακός να έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, αφού η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και άπαντες έχουν την προσοχή τους στην επίτευξη των στόχων της, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά, οπότε δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δούμε τον παίκτη από τις ΗΠΑ ντυμένο στα ερυθρόλευκα...