Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα: «Δεν μας νοιάζει αν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό...» (vids)
i

© Euroleague Basketball

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα: «Δεν μας νοιάζει αν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό...» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:29 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 12.04.2024

Η Μπαρτσελόνα θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και για τον Τζαμπάρι Πάρκερ «δεν διαλέξουμε αντίπαλο. Είτε ο Ολυμπιακός είτε η Φενέρμπαχτσε, δεν έχει καμία σημασία» δήλωσε, καθώς εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι «να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της Euroleague».

Δεν τον ενδιαφέρει αν η Μπαρτσελόνα παίξει στα Playoffs με τον Ολυμπιακό ή την Φενέρμπαχτσε. Του είναι αδιάφορο και όπως εξήγησε ο Τζαμπάρι Πάρκερ «δεν θα μπαίναμε καν στη λογική να... διαλέξουμε αντίπαλο».

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στο ΝΒΑ, έφθασε να βάζει 20+ πόντους με τους Μιλγουόκι Μπακς, τον καιρό που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ακόμα σούπερ σταρ (αν και συνομήλικός του), βρίσκεται στην Βαρκελώνη. Και δεν θα ερχόταν στην Ευρώπη αν οι τραυματισμοί δεν έμπαιναν «εμπόδιο» στην καριέρα του στις ΗΠΑ.

Προπονήθηκε η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
EUROLEAGUE

17:20 - 12.04.2024

Προπονήθηκε η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

Το μεσημεράκι της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας (12/4) στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνάντησε τους παίκτες του στην Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για μία χαλαρή προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό (21:15, Novasports).

Πάντως, έχει δηλώσει ξανά πως απολαμβάνει το ευρωπαϊκό μπασκετ και πλέον ονειρεύεται μία σπουδαία διάκριση με τον ισπανικό σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι και του έδωσε μία σπουδαία ευκαιρία καριέρας. Σε άλλη ήπειρο, αλλά στο ίδιο σπορ.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης», δήλωσε το Νο 2 στο NBA Draft του 2014 και πρόσθεσε πως «ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μπάσκετ που θα μπορούσαμε. Αυτό είναι τρομακτικό» και αναφερόταν ουσιαστικά στο συναίσθημα που θα έπρεπε να έχουν οι αντίπαλοί τους.

Η Μπαρτσελόνα είναι η αλήθεια πως αποτελεί μία νέα ομάδα με έναν rookie προπονητή (Ρότζερ Γκριμάου) και δεν έχει σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης (για παράδειγμα) που «είναι ίδια ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια», όπως σημείωσε ο Πάρκερ που στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague έχει 10,4 πόντους και 3,9 ριμπάουντ μέσο όρο. Και κατέληξε πως «έχουμε πάνω από μία πεντάδα καινούργιους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και εμού, οπότε χρειαστήκαμε χρόνο για να βρούμε συνεργασίες και να είμαστε αποδοτική».

Τώρα όμως «ήρθε η ώρα μας», είπε με μία ατάκα εν είδει συνθήματος λίγο πριν τα Playoffs της Euroleague και μερικές ώρες πριν μάθει αυτός και οι συμπαίκτες του τον αντίπαλο που θα έχουν στον δρόμο τους προς το Final Four της Euroleague. Ναι μεν δεν... διαλέγει, αλλά όπως και να έχει ο νικητής του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε θα εμφανιστεί μπροστά τους!

🔴 Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!