Προπονήθηκε η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
i

printscreen

Προπονήθηκε η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:20 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 12.04.2024

Το μεσημεράκι της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας (12/4) στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνάντησε τους παίκτες του στην Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για μία χαλαρή προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό (21:15, Novasports).

H Φενέρμπαχτσε δεν έχει τον φόβο. Ούτε ο Ολυμπιακός. Οι δυο τους συναντιούνται στο ΣΕΦ (12/4, 21:15, Novasports) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague και η πρόκρισή τους στα Playoffs είναι εξασφαλισμένη. Δεν είναι ακόμα κατοχυρωμένη η θέση που θα τερματίσουν και κατ' επέκταση δεν ξέρουν θα αντιμετωπίσουν στη «μάχη» για το Final Four του Βερολίνου.

Άρα υπάρχει κίνητρο και στόχος και για τους δύο. Έτσι, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήθελε να δει στο παρκέ του παίκτες του πριν το βράδυ. Γι' αυτό και προγραμμάτισε μία συνάντηση εντός αγωνιστικού χώρου και μία (χαλαρή) προπόνηση σε ένα γήπεδο που θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση. Εκεί θα βρεθεί ο νικητής της αναμέτρησης και θα αντιμετωπίσει -με μειονέκτημα έδρας- την τέταρτη Μπαρτσελόνα, ενώ ο έκτος θα πέσει πάνω στη Μονακό.

Για τους Τούρκους, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και έμεινε στην Κωνσταντινούπολη για να ξεκουραστεί, ενώ ο Σερτάκ Σανλί ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα δεν είναι δεδομένη. Το αντίθετο. Κάνει ακόμα θεραπείες και πολύ δύσκολα θα φορέσει τα αθλητικά του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα τα βάλει ουσιαστικά μόνος του με τους ψηλούς των «ερυθρολεύκων». Δηλαδή, τον Μουσταφά Φαλ και τον Μόουζες Ράιτ, ενώ υπάρχει περίπτωση ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας να ενεργοποιήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ή έναν εκ των δύο.