Οι τραυματίες και οι αμφίβολοι ενόψει του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Οι τραυματίες και οι αμφίβολοι ενόψει του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ετοιμάζονται να κοντραριστούν σε λίγες ώρες στο ΣΕΦ (12/4, 21:15), με τις δύο ομάδες να έχουν τα θέματά τους ενόψει του τζάμπολ της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague (Παρασκευή 12/4, 21:15) με τους... πονοκεφάλους να μην λείπουν από Γιώργο Μπαρτζώκα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει έναν μυϊκό τραυματισμό στην περιοχή της γάμπας του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει στην Πόλη για να συνεχίσει τις θεραπείες του.

Απο την άλλη ο Σερτάκ Σανλί ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό του δεξιού μηριαίου στο πόδι. Ο Τούρκος διεθνής σέντερ θα ταξιδέψει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον ίδιο να αναμένεται να κάνει θεραπείες και στην χώρα μας. Έτσι, μοναδικός «καθαρός» σέντερ για την Φενέρμπαχτσε θα είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, η συμμετοχή των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει πριν από το τζάμπολ της αναμέτρσησης εάν θα τους βάλει (ή ποιον από τους δύο θα βάλει) στην 12άδα.

Η ενημέρωση της Φενέρμπαχτσε για Μότλεϊ και Σανλί: