Με Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Με Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:37 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 12.04.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι εν τέλει στην 12άδα του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (21:15), ενώ εκτός θα είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην 12άδα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σέρβος, ο οποίος απέχει από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (22/1) για την Stoiximan Basket League, όμως εδώ και περίπου 10 ημέρες είναι πίσω στη δράση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον κατεβάσει στην 12άδα για το ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πάρει τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις στην 12άδα του Ολυμπιακού, ενώ εκτός θα είναι επίσης οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Πετρούσεφ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όμως να μην θεωρεί πως είναι ακόμη στην κατάλληλη φόρμα για να παίξει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Μόουζες Ράιτ, Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Μουσταφά Φαλ, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ

🔴 Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε