Το βίντεο που ο Μπαρτζώκας γελάει και μιλάει για «γνωστούς - άγνωστους»

Το βίντεο που ο Μπαρτζώκας γελάει και μιλάει για «γνωστούς - άγνωστους»

Νίκος Καλαμπάκας 19:03 - 12.04.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξηγεί πως προέκυψε η αγκαλιά του με τον Άλεκ Πίτερς η οποία έκανε τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ.

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην αγκαλιά που είχε με τον Άλεκ Πίτερς η οποία απαθανατίστηκε από φωτογραφικό φακό, λίγες μέρες μετά την απόφαση του παίκτη του Ολυμπιακού να μη δώσει το χέρι του στον προπονητή του, όταν αυτός τον έκανε αλλαγή στον αγώνα με το Περιστέρι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τη φωτογραφία επισημαίνοντας ότι όλο αυτό έγινε ώστε να γελάσουν λίγο. Ο κ. Μπαρτζώκας είπε ακόμα ότι πολλές φορές στους αγώνες υπάρχουν εντάσεις ενώ και ο ίδιος τις προκαλεί συχνά στον πάγκο με τις αντιδράσεις του, ωστόσο όπως ανέφερε αυτό είναι κάτι νορμάλ στον αθλητισμό:

«Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά (σ.σ με τον Πίτερς). Το κάναμε για πλάκα, του είπα ‘έλα επειδή είμαστε εχθροί να κάνουμε μία αγκαλιά’. Το κάναμε για να γελάσουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης, είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, δημιουργώ πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμιά φορά οι αντιδράσεις δεν είναι νορμάλ. Από την άλλη, όμως είναι νορμάλ μέσα στα πλαίσια του αθλητισμού.. Το αν χρησιμοποιήθηκε λίγο παραπάνω (το θέμα με την μη χειραψία) από γνωστούς – αγνώστους, είναι απόλυτα αναμενόμενο», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο: