Κέρασε σουβλάκια ο Πετρούσεφ για τα γενέθλιά του (pics)

Κέρασε σουβλάκια ο Πετρούσεφ για τα γενέθλιά του (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 16:34 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 17.04.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είχε τα γενέθλιά του και οι συμπαίκτες του απόλαυσαν ένα γεύμα κερασμένο από τον Σέρβο!

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι δεμένη και λειτουργεί σαν οικογένεια, κάτι που αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ / σέντερ της ομάδας του Πειραιά είχε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα 15/4, οι συμπαίκτες του φρόντισαν ώστε να σβήσει κεράκια στην προπόνηση κι εκείνος τους το ανταπέδωσε κερνώντας ελληνικό παραδοσιακό φαγητό!

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 - Αποθέωση και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:51 - 17.04.2024

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 - Αποθέωση και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ βρεθήκαν σήμερα (17/04) περίπου 300 φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» για να εμψυχώσουν τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Η ομάδα του Ολυμπιακού συνηθίζει σε ανάλογες... μαζώξεις να τρώει σούσι, ωστόσο στα γενέθλια του Σέρβου παίκτη της αυτό άλλαξε και το ΣΕΦ πήρε άρωμα από... ψησταριά!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η ομάδα απόλαυσε το γεύμα που πρόσφερε ο Σέρβος και πως να μην το κάνει άλλωστε όταν μιλάμε για σουβλάκια που μιλάνε στην καρδιά και το... στομάχι του κάθε Έλληνα και αλλοδαπού που διαμένει στη χώρα μας.

Το ποστάρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Εσεις το ζητήσατε, ο Φιλίπ

Πετρούσεφ το έκανε πράξη… 😂

Σήμερα (17/04) ο Σέρβος φόργουορντ έκανε (για τα γενέθλιά του) το τραπέζι σε όλα τα μέλη της ομάδας, όχι με σούσι , αλλά με παραδοσιακό, ορθόδοξο, ελληνικό σουβλάκι!

Thank you Filip! 😊