Πόλεμος ανακοινώσεων Γιαννακόπουλου - Ολυμπιακού: Όλα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Πόλεμος ανακοινώσεων Γιαννακόπουλου - Ολυμπιακού: Όλα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 05:09 - 17.04.2024

Το τρίτο ημίχρονο του επεισοδιακού ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό ήταν γεμάτο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέφει τα βέλη του προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση και τους Πειραιώτες να σηκώνουν το γάντι με αιχμηρή ανακοίνωση.

Όποιος νόμιζε πως το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στα 40 αγωνιστικά λεπτά και εντός των τεσσάρων γραμμών, είναι γελασμένος. Η ένταση που υπήρχε στην αναμέτρηση μεταφέρθηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου, σε πρώτη φάση στα αποδυτήρια του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Λίγες ώρες αργότερα η ένταση συνεχίστηκε και την Τρίτη (16/04), με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, σχετικά με την στάση του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε: «Περιμένουμε να μάθουμε τι θα κάνουν οι αρχές με τον αρχικαραγκιόζη που σε κάθε αγώνα προκαλεί υπό την ανοχή της ΕΟΚ.

Μετρημένες δέκα ευκαιρίες να συμμορφωθείς με το καλό του ακλήθαμτος σου δώσαμε, αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου. Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ.

Ότανς μας κέρδιζες και έφευγες από το ΟΑΚΑ στέλνοντάς μας φιλάκια δεν σε ενόχλησε κανείς. Τώρα που θα τρώς την μία π μετά την άλλη σε βλέπω να εκνευρίζεσαι πιο συχνά. Εκτός αν βρεθεί κανείς με @@ να σου πάρει πίσω το δικαίωμα εξάσκησης επαγγέλματος».

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο» να σταματήσει να προκαλεί. Ως εδώ»

Η αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν άμεση και στο ίδιο μήκος κύματος. Οι Πειραιώτες με μια πολύ αιχμηρή ανακοίνωση απάντησαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σηκώνοντας το γάντι με την κίνηση αυτή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία. Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει.

Ως εδώ».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο μπάσκετ το 2024»

Με τον ίδιο τρόπο απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «Μπαρτζωκισμό», ο οποίος δεν έχει θέση στο μπάσκετ εν έτει 2024, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου».

Γιαννακόπουλος: «Αφού πάλι θέλετε επί προσωπικού, πάλι θα χορέψετε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έμεινε αδρανής στην τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και με νέα τοποθέτηση μέσω των socila media τόνισε, μεταξύ άλλων, πως περιμένει συγγνώμη από τους Πειραιώτες για την στάση τους.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Για ακόμα μια φορά όχι μόνο δεν έχω αναφερθεί σε εσάς άσχημα, αλλά όπως και το 2012 έκανα πολλές προσπάθειες που πάλι απ' ότι φαίνεται δεν σας αφορούν διότι έχετε άρρωστο μυαλό. Εμένα με αφορά το προϊόν που λέγεται μπάσκετ, αλλά αφού πάλι θέλετε επί προσωπικού και πάλι θα χορέψετε! Πάλι θα φεύγετε κοροϊδεύοντας τον κόσμο σας για μέχρι τέλους κτλ

Έχετε μέχρι να βγω από τον οδοντίατρο για μια μεγάλη συγγνώμη.

ΥΓ. Υπάρχουν τηλεφωνήματα πολύ υψηλών θαμώνων στο ΣΕΦ που πεηρεάζουν δικαστικές αποφάσεις εκτός αθλητισμού που σας αφορούν;

Και επίσης εάν νομίζετε ότι δεν καταβαίνουμε ότι το κάνετε επίτηδες, επειδή χάσατε το πλεονέκτημα και λέτε άντε μπας και έρθει καμιά καλή διαιτητής και αποφασίσει καμία διακοπή στα πλέι οφ. Για να φτιάχνουμε κλίμα σιγά σιγά».