Η ατάκα-σημείο αναφοράς του Μήτογλου για το πώς αντιλαμβάνονται στον Παναθηναϊκό AKTOR το ντέρμπι «αιωνίων»

Ντίνος Μήτογλου

Η ατάκα-σημείο αναφοράς του Μήτογλου για το πώς αντιλαμβάνονται στον Παναθηναϊκό AKTOR το ντέρμπι «αιωνίων»

Χρήστος Τσάλτας 04:00 - 16.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε νικητής από το ντέρμπι «αιωνίων» του τρίτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ντίνο Μήτογλου να δείχνει με λίγες λέξεις πώς σκέφτονται στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο Κώστας Σλούκας τράβηξε όλα τα βλέμματα και έγινε το πρόσωπο της βραδιάς. Και όχι άδικα. Ο Έλληνας πλέι μέικερ «κουβάλησε» τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος, κάνοντας παράλληλα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας.

Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 77-71, βγάζοντας στο παρκέ πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου, που σε όλη τη διάρκεια της σεζόν δείχνει πόσο συνεπής είναι στα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά όταν απέναντί του έχει τους «ερυθρόλευκους».

Ο «Μήτο» ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι, με το πέρας του αγώνα και δεν σταμάτησε να κάνει hi-5 αλλά και να φωτογραφίζεται με φίλους των «πράσινων» έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, θέλοντας να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μάλιστα κατά την αναχώρησή του από το γήπεδο, όταν ρωτήθηκε για το πάθος και την αυταπάρνησή του, όχι μόνο στο ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά κάθε φορά που αντιμετωπίζει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έλεγε πως «εμείς που ξέρουμε από τέτοια παιχνίδια τα πονάμε λίγο διαφορετικά», θέλοντας να δείξει πως το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει σε αγώνες τέτοιου βεληνεκούς είναι η νίκη για εκείνον και την ομάδα του

Με τη νίκη αυτή άλλωστε έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον μεγάλο στόχο, που είναι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην post season, με τους «πράσινους» να θέλουν μία νίκη για να... τελειώσουν την υπόθεση.