Το παρασκήνιο της έντασης: Ποιος εκνεύρισε τον Μπαρτζώκα και η απάντησή του στο «ποιος, ποιος» του Παπαπέτρου (vid)

Το παρασκήνιο της έντασης: Ποιος εκνεύρισε τον Μπαρτζώκα και η απάντησή του στο «ποιος, ποιος» του Παπαπέτρου (vid)

Το «αυτός» που φάνηκε να λέει στην κάμερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. δημιούργησε απορίες σε πολλούς, με το όλο σκηνικό να είναι ένα προϊόν, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας παρεξήγησης, μετά από την ένταση στο τέλος του αγώνα.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μόλις είχε τελειώσει, με την ένταση να είναι στα ύψη, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέβασαν τους τόνους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε τον λόγο από τον team manager του Παναθηναϊκού, Σάββα Αρρώνη, με τους δύο άντρες να ανεβάζουν τους τόνους και τον Εργκίν Αταμάν να μπαίνει ανάμεσά τους, προκειμένου να δώσει τέλος στο συμβάν. Όλο αυτό, όπως είναι λογικό, είχε εκνευρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με αποτέλεσμα να έχουμε και μια παρεξήγηση στη συνέχεια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναζε «ποιος, ποιος;» στα αποδυτήρια, εννοώντας τον Κώστα Σλούκα, θέλοντας έτσι να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, πάνω στην ένταση της στιγμής, απάντησε «αυτός», γεγονός που μάλιστα συνέβη κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης στην ΕΡΤ.

Οι δύο άντρες πάντως φαίνεται πως στη συνέχεια συνομίλησαν, με το συμβάν να θεωρείται λήξαν και τον Ολυμπιακό να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ χωρίς κάποιο περαιτέρω επεισόδιο.

Το σχετικό βίντεο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το «διπλό» που πρέπει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το «διπλό» που πρέπει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, όταν θα έρθουν οι τελικοί, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει την ικανότητα να πάρει τη νίκη σε κάποιο ματς που πραγματικά θα «καίει». Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.