Το κοντράστ Μπαρτζώκα – Σλούκα στη φάση που έκρινε όλο το ματς ήταν η φωτό που ανήρτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Το κοντράστ Μπαρτζώκα – Σλούκα στη φάση που έκρινε όλο το ματς ήταν η φωτό που ανήρτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Sportal newsroom 23:12 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 15.04.2024

Η στιγμή που ο Κώστας Σλούκας εκτελεί το τρίποντο και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στο καλάθι του Ολυμπιακού την κρίσιμη στιγμή, δημιουργήθηκε ένα κοντράστ συναισθημάτων που αποτυπώθηκε σε μία φωτογραφία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε πρώτο πλάνο και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας σε δεύτερο.

Όταν ο Κώστας Σλούκας πήρε... πάνω του το κρίσιμο τρίποντο στα 37 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ευστόχησε και έκανε το 75-71. Ήταν η στιγμή που ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη (77-71 το τελικό σκορ) στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, που έγινε στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Η συγκεκριμένη φάση ήταν καθοριστική και ταυτόχρονα, λόγω και της... ιδιαιτερότητας της στιγμής, αλλά και του πρωταγωνιστή, δημιουργήθηκε ένα φωτογραφικό κοντράστ. Από τη μία ο αρχηγός των «πρασίνων» την ώρα του μεγάλου σουτ και από την άλλη ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» που δυσανασχετεί κατά τη διάρκεια της εκτέλεση -μιας και ήταν αφύλακτος και σε προνομιακή θέση.

Μάλιστα, αυτή η εικόνα, χρησιμοποιήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα...