Σλούκας: «Πάντα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό - Υπήρξαν αμφιλεγόμενα σφυρίγματα»

Σλούκας: «Πάντα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό - Υπήρξαν αμφιλεγόμενα σφυρίγματα»

Sportal newsroom 22:51 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 15.04.2024

Ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για τον τρίτο γύρο της Basket League τόνισε τη σημασία του αγώνα και σχολίασε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο γύρο της Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 77-71 με τρίποντο του αρχηγού του λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν αδιάφορη στον αγώνα και σχολίασε κάποια σφυρίγματα των διαιτητών.

«Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και πρέπει, για εμάς δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι. Έχουμε χάσει αρκετές φόρες φέτος από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι, φτάσαμε 17 πόντους έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα, κάναμε χαζά λάθη, ρισκάραμε με το κοντό σχήμα. Βρήκαμε λύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά, πήγαμε και εμείς στην επαφή. Υπήρξαν αμφιλεγόμενα σφυρίγματα, δεν μπορώ να μιλήσω για τους διαιτητές, κάναμε τη δουλειά μας και κερδίσαμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

«Για εμένα και τον οργανισμό, θες οπωσδήποτε τη νίκη και είχαμε ελλείψεις. Βρήκαμε λύσεις, παίξαμε έξυπνα», είπε ο Έλληνας γκαρντ για την απόδοσή του.

Για το πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις ένα ντέρμπι, ο Κώστας Σλούκας σχολίασε: «Υπάρχει ανυπομονησία, λίγο άγχος, θες να δείξεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση, να δείξεις την προπόνηση σου και στο παιχνίδι. Το κάθε λάθος και σουτ μετράει, είναι παιχνίδια do or die, παρόλο που έκρυβε σημασία, για εμάς ήταν τελικός».