«Καίει» το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό: Αναγράφονται φτύσιμο σε διαιτητή και υβριστικά συνθήματα

«Καίει» το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό: Αναγράφονται φτύσιμο σε διαιτητή και υβριστικά συνθήματα

Το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αναφέρει αρκετά από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ πιθανό να περιμένει «καμπάνα» μετά από αυτό.

Οι Πιτσίλκας, Τσιμπούρης και Μαγκλογιάννης, οι διαιτητές του ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, στο φύλλο αγώνα σημείωσαν αρκετά γεγονότα που είναι λογικά θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητική τριάδα του ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός κατέγραψε δύο φορές υβριστικά συνθήματα κατά την διάρκεια του αγώνα, μια στο δεύτερο δεκάλεπτο με φυσικό αποδέκτη τον Γιώργο Μπαρτζώκα και άλλη μια στο τέταρτο, με τα συνθήματα να αφορούν τους ίδιους.

Από εκεί και πέρα, έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα και φτύσιμο οπαδού προς τους διαιτητές και συγκεκριμένα τον Βασίλη Πιτσίλκα, όταν εκείνοι αποχωρούσαν από το παρκέ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επιπλέον γίνεται αναφορά και στην αλλαγή της κονσόλας του χρονομέτρου στα 3’ πριν το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά το Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι:

«Παρατηρήσεις

Ακούστηκαν εν χορώ από φιλάθλους του Παναθηναϊκού τα εξής συνθήματα:

Q2: 5:09 πριν τη λήξη: «Μπαρτζώκα μ@@@ε π@@@ας γιε»

Q4: 3:22 πριν τη λήξη: «Σφύρα καλά π@@@ας γιε»

Και στις δυο περιπτώσεις έγινε προειδοποίηση και ανακοίνωση από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν την είσοδο της φυσούνας που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο α' διαιτητής δέχτηκε φτύσιμο από την εξέδρα που βρίσκεται δεξιά της φυσούνας. 3:06 πριν από τη λήξη έγινε αλλαγή της κονσόλας του χρονόμετρου.

Η διάρκεια της διακοπής ήταν οκτώ λεπτά»